Η ΕΛΤΑ Courier δώρισε 340 κιλά τρόφιμα στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής
Αυτοδιοίκηση

Η ΕΛΤΑ Courier δώρισε 340 κιλά τρόφιμα στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής

Η ΕΛΤΑ Courier, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Αυτή τη φορά, ο πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Φειδοπιάστης, παρέδωσε 340 κιλά τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής.

Συγκεκριμένα, τις εγκαταστάσεις του Δικτύου στην Καισαριανή επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου 2019 ο κ Α. Φειδοπιάστης μαζί με τον κ. Παναγιώτη Μελαχρινό, διευθυντή του Γραφείου, καθώς και στελέχη του επιτελείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

«Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σήμερα η αλληλεγγύη –με την ουσιαστική έννοια- είναι “δυνατή” μέσα στην κοινωνία μας. Γι΄ αυτό και είναι ιδιαίτερη χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Με τη δωρεά 340 κιλών τροφίμων πρώτης ανάγκης σε μια δομή που έχει να παρουσιάσει τόσο αξιόλογο έργο, θέλουμε να δείξουμε και τη δική μας έμπρακτη βοήθεια και στήριξη» τόνισε ο κ. Αντ. Φειδοπιάστης.

Τον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier και τον κ. Μελαχρινό υποδέχθηκαν η συντονίστρια του Δικτύου, Ελένη Παπουτσίδου, καθώς και εθελοντές αλλά και ωφελούμενοι.

«Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής έχει ως στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων, μέσα από δράσεις όπως η συλλογή και διάθεση τροφίμων, ρούχων, φαρμάκων κ.λπ. Σας ευχαριστούμε θερμά για την απλόχερη διατροφική βοήθεια που προσφέρετε σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζει το Δίκτυο Αλληλεγγύης Καισαριανής. Η προσφορά σας θα αποτελέσει ουσιαστική βοήθεια στο έργο μας» ανέφερε η κ. Παπουτσίδου.

Η σημερινή παράδοση ανήκει σε μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΤΑ Courier που θα υλοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν τη δωρεά σχεδόν 2 τόνων τροφίμων, αλλά και εξοπλισμού πληροφορικής σε ιδρύματα και κοινωνικές δομές στην Αττική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet