Με νέους κυβόλιθους στρώθηκε η οδός Λογοθετίδη κοντά στα 7ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου
Κοινωνία

Με νέους κυβόλιθους στρώθηκε η οδός Λογοθετίδη κοντά στα 7ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου

Σε σημαντική παρέμβαση για την ασφάλεια των παιδιών που φοιτούν στα 7ο και 14ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης, αλλά και εκείνων που επισκέπτονται τη γειτονική παιδική χαρά, προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα, το πλακόστρωτο οδόστρωμα της παρακείμενης οδού Λογοθετίδη αντικαταστάθηκε με καινούργιους κυβόλιθους, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η διέλευση από το σημείο, σε έναν δρόμο ο οποίος παρουσίαζε προβλήματα ιδιαίτερα κατά τις ημέρες έντονης βροχόπτωσης.

Η διαμόρφωση της οδού Λογοθετίδη έρχεται να προστεθεί στο ευρύτερο έργο που, πριν από δύο χρόνια, ολοκλήρωσε η δημοτική αρχή, με την κατασκευή δρόμων ήπιας κυκλοφορίας στις εισόδους όλων των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Ηρακλείου, για να διασφαλίσει περαιτέρω την ασφαλή μετάβαση από και προς τα σχολικά κτήρια.

«Η ασφάλεια των παιδιών είναι για τη δημοτική αρχή μας αδιαπραγμάτευτη. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι, με τα έργα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής και των παιδιών και όλων των Ηρακλειωτών. Η εικόνα τού πριν και του μετά της οδού Λογοθετίδη θα μπορούσε να είναι μια μικρογραφία του πώς παραλάβαμε τον Δήμο και πώς τον έχουμε μεταμορφώσει σε αυτά τα 4,5 χρόνια. Αυτή την εικόνα, αυτή την αλήθεια, δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Μαζί με τους συμπολίτες μας κάνουμε το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Μοσχονάς σημειώνει ότι οι παρεμβάσεις γύρω από τα σχολεία θα συνεχιστούν – άλλωστε είναι σε εξέλιξη η πεζοδρόμηση των δρόμων γύρω από το 2ο Λύκειο και το 5ο Γυμνάσιο της πόλης – ενώ στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ακόμα μια μεγάλη εργολαβία εργασιών και μέσα στα σχολικά κτήρια (πρόγραμμα Φιλόδημος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet