Λ. Κοντουλάκος: Τα γήπεδα Μελισσίων & Νεοπεντελικού, τα νέα θύματα της ανευθυνότητας Στεργίου
Αθλητισμός

Λ. Κοντουλάκος: Τα γήπεδα Μελισσίων & Νεοπεντελικού, τα νέα θύματα της ανευθυνότητας Στεργίου

«Τα γήπεδα Μελισσίων & Νεοπεντελικού, τα νέα θύματα της ανευθυνότητας Στεργίου» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, μετά την πρόσφατη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης για τα δύο γήπεδα.

Από τις βολές του κ. Κοντουλάκου δεν γλιτώνουν, όμως, ούτε η επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, αλλά ούτε και ο πρώην επικεφαλής της παράταξης, Μανώλης Γραφάκος, στους οποίους ο κ. Κοντουλάκος καταλογίζει ότι υπερψήφισαν το έργο «παρά το γεγονός ότι είναι πρόδηλα τα προβλήματα της μελέτης του Δήμου».

Μάλιστα, ο κ. Κοντουλάκος επισημαίνει ότι η μελέτη του έργου συνδέει τα γήπεδα, χαρακτηρίζοντας το μέρος αυτής, αυτό που αφορά στο γήπεδο Μελισσίων, «νόμιμο» και το άλλο μέρος, αυτό του γηπέδου Νέας Πεντέλης, «παράνομο».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου:

Λευτέρης Κοντουλάκος: Τα γήπεδα Μελισσίων και Νεοπεντελικού, τα νέα θύματα της ανευθυνότητας Στεργίου

Δυστυχώς, μέχρι την τελευταία στιγμή, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Στεργίου συνεχίζει να παίζει με κρίσιμα θέματα του Δήμου μας και να προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πολίτες. Και μάλιστα, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε συμπαραστάτη και την πλευρά του κ. Γραφάκου και της κ. Κεχαγιά. 

Σε μια προσπάθεια να κουκουλώσουν προεκλογικά την προχειρότητά τους και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, κατάφεραν με μια μόνο απόφαση να δημιουργήσουν πρόβλημα, σχετικά με το γήπεδο στη Νέα Πεντέλη και ταυτόχρονα να θέσουν σε κίνδυνο το έργο στο γήπεδο των Μελισσίων. 

Πώς το «πέτυχε» αυτό ο απερχόμενος δήμαρχος; Με τη γνωστή του επιπολαιότητα και νοοτροπία «τα ξέρω όλα», αποφάσισε χωρίς διάλογο με την τοπική κοινωνία η οποία σε μεγάλο βαθμό διαφωνεί και χωρίς τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις, που απαιτεί ο νόμος, την εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο του Νεοπεντελικού στον χώρο της λίμνης Θαλώσι. Στο ίδιο έργο ενέταξε και την εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο των Μελισσίων, έργο το οποίο η τοπική κοινωνία επιθυμεί και είναι καθόλα νόμιμο. 

Ο προφανής κίνδυνος είναι το παράνομο μέρος του έργου να συμπαρασύρει και το νόμιμο… Και το πιο απίθανο από όλα; Η κυρία Κεχαγιά, από την πλευρά της Συμπολιτείας του κ. Γραφάκου, που αν και τοπογράφος – μηχανικός, και παρά το γεγονός ότι είναι πρόδηλα τα προβλήματα της μελέτης του Δήμου, υπερψήφισε την πρόταση Στεργίου, η οποία χωρίς την ψήφο της δεν θα περνούσε. Έγινε και επίσημα δηλαδή δεκανίκι του κ. Στεργίου. 

Τα γήπεδα Μελισσίων και Νεοπεντελικού, λοιπόν, είναι τα νέα θύματα της ανευθυνότητας Στεργίου. Αυτή τη φορά, μάλιστα, και με στήριξη Γραφάκου – Κεχαγιά…

Από την πλευρά μου, κατέθεσα μια συγκεκριμένη πρόταση που θα μπορούσε να βοηθήσει τους συμπολίτες μας και στα Μελίσσια και στη Νέα Πεντέλη:

  • Να αποσυνδεθούν τα δυο επιμέρους έργα, ώστε να προχωρήσει άμεσα η εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο των Μελισσίων. 
  • Να γίνει διαβούλευση για την υπόθεση του γηπέδου του Νεοπεντελικού με τις αρμόδιες υπηρεσίες (δασαρχείο κ.τ.λ.), τον Νεοπεντελικό και τους πολίτες της Νέας Πεντέλης, ώστε να υπάρξει συνολικός σχεδιασμός και διαβούλευση για τη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου αθλητισμού και αναψυχής που θα μπορούν πραγματικά να χαίρονται οι πολίτες και οι αθλητές του Νεοπεντελικού. 

Την πρόταση αυτή την έκανα γιατί προσπαθώ να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου και όχι πρόσκαιρα αρεστός, αντιμετωπίζοντας όλα τα ζητήματα του Δήμου με ρεαλισμό, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Δυστυχώς, δεν έγινε δεκτή, αλλά επικράτησαν ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα. 

Όλα αυτά, οι συνεργάτες μου και εγώ, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας και την προσεχή Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στο ζαχαροπλαστείο «Μπάκας» στη Νέα Πεντέλη, όπου θα παρουσιάσουμε την πρόταση του συνδυασμού Μπροστά Μαζί για τα κρίσιμα ζητήματα (πλατεία, ασφάλεια, καθαριότητα, γήπεδο Νεοπεντελικού κ.ά.) της Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet