Μαρούσι – Νέα Εποχή: Ο κ. Καραμέρος πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική

Μαρούσι – Νέα Εποχή: Ο κ. Καραμέρος πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση – απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης # Ενωμένο Μαρούσι, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο, εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης Μαρούσι – Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο πλευρών για το εάν ο κ. Καραμέρος αποτελεί την επίσημη ή όχι υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι.

Στην απάντησή της η παράταξη του κ. Αμπατζόγλου αναφέρει:

Με αφορμή την απάντηση του κ. Καραμέρου και την επίθεση λάσπης στο πρόσωπο του κ. Θ. Αμπατζόγλου οφείλουμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Η σπουδή του κυρίου Καραμέρου να μας απαντήσει με κίτρινα σχόλια και όχι επί της ουσίας, δείχνει την προσπάθειά του να κρύψει από τους Μαρουσιώτες τη δική του κομματική ταυτότητα «ΣΥΡΙΖΑ», αναφορικά με την υποψηφιότητά του. Αυτή όμως δεν κρύβεται! Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον κ. Καραμέρο και όλο το Μαρούσι γνωρίζει τον κ. Κούκουζα.

Ό,τι όμως και να πει ο κ. Καραμέρος, μία είναι η αλήθεια. Ότι η υποψηφιότητα Καραμέρου είναι υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο «Ενωμένο Μαρούσι» φέρει τη σφραγίδα «ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Καραμέρος παριστάνει τον ανεξάρτητο ενώ γνωρίζουμε ότι επί 5 χρόνια τώρα είναι διορισμένος αντιπεριφερειάρχης με σφραγίδα «Τσίπρα -Δούρου». Επί 5 χρόνια τώρα δίνει δημοσίως μάχες υπέρ του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη ο κ. Καραμέρος, όλο τον καιρό της πολιτικής του ενασχόλησης με το Μαρούσι, απέφυγε να αναφερθεί στα 5 αποτυχημένα χρόνια θητείας του στο πλευρό της κ. Δούρου και κυρίως απέφυγε να θυμίσει στους Μαρουσιώτες ποιο το καλό που έφερε στην πόλη μας, ως αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τη σφραγίδα «Τσίπρα-Δούρου». Μήπως μόνο εμπόδια;

Θυμίζουμε στον κ. Καραμέρο ότι, σε αντίθεση με αυτόν, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, από όποια θέση ευθύνης και αν υπηρέτησε, έφερε μόνο μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα για την πατρίδα μας.

Εμείς, επιπλέον, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συγκρουστούμε για το καλό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Δεν έπραξε όμως το ίδιο ο κ. Καραμέρος απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, το αντίθετο, συντάχθηκε απόλυτα μαζί τους ακόμη και όταν η Αττική θρήνησε θύματα, σε διαδοχικές και διαφορετικές τραγικές συγκυρίες.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου – που έχουν και κρίση και υψηλές απαιτήσεις – θα πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς τους γνωστούς πια, που κινούνται μεταξύ λαϊκισμού και πολιτικού μασκαρέματος, υπό τον μανδύα της δήθεν πολιτικής ανεξαρτησίας.

Οι Απόκριες τέλειωσαν κάπως απότομα για τον κ. Καραμέρο, οπότε του συνιστούμε ψυχραιμία. Μέχρι τον Μάιο θα πρέπει να συνηθίσει το κοστούμι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παράταξή μας Μαρούσι – Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, συνεχίζει αταλάντευτα και δυναμικά την κατάρτιση του προγράμματός της και την πορεία ΝΙΚΗΣ, μαζί με τη Μαρουσιώτικη κοινωνία, που θα διασφαλίζει ενότητα και αναπτυξιακή προοπτική για την πόλη που ζούμε και αγαπούμε.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Κωστας

    Περιμένω και την ανακοινωση του Πατουλη που θα λεει πως ο Αμπατζογλου θα πρεπει να συνηθισει στην ιδεα πως μπορει να εχει την στηριξη της ΝΔ, αλλα το τζακι και η κλικα των Πατουληδων τον πολεμάει, κι αυτο είναι πολύ πιθανόν να του κοστισει την ηττα στις εκλογες.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet