Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Υποψήφια με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει η Άννα Αντωνιάδου

0
144 Προβολές

Με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η κ. Άννα Αντωνιάδου.

Σχετικά με τη συνεργασία αυτή η παράταξη επισημαίνει:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Άννας Αντωνιάδου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους εκείνους, που με το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Άννα Αντωνιάδου, με την πλούσια εμπειρία της και τη μεγάλη κοινωνική ευαισθησία, θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Κώστας Τίγκας επισημαίνει σχετικά:

Την Άννα Αντωνιάδου γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία. Το ήθος της, η ευσυνειδησία της και η αποτελεσματικότητά της, αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά.  

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up