Υποψήφια με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο η Αν. Μπακάλη
Πολιτική

Υποψήφια με τον Γ. Θεοδωρακόπουλο η Αν. Μπακάλη

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης κατεβαίνει η κ. Αναστασία Μπακάλη με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου επισημαίνει τα εξής:

Η μεγάλη και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών έχει βάλει τον πήχη ψηλά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η πρόσκληση από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο στον καταξιωμένο δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, για να μας παρουσιάσει στην Πεύκη την έξυπνη πόλη ήταν μια μεγάλη απόδειξη. Έτσι συνεχίζουμε… Και γινόμαστε πιο δυνατοί με την παρουσία στην παράταξη νέων πολιτών με αγάπη για την πόλη και τα κοινά.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποδέχθηκε τη δυναμική δικηγόρο Αναστασία Μπακάλη, κάτοικο της Λυκόβρυσης, η οποία θα είναι υποψήφια για το Δημοτικό Συμβούλιο. Και δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε σήμερα την Αναστασία Μπακάλη στη μεγάλη μας παράταξη. Ενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και προχωρούμε για ένα καλύτερο αύριο. Είναι μια επιστήμονας με γνώση των θεμάτων της περιοχής και με όρεξη για δουλειά. Στη Λυκόβρυση υπάρχουν άλυτα εδώ και χρόνια μεγάλα προβλήματα και ήδη εργαζόμαστε με τους υποψηφίους μας της περιοχής για τη δρομολόγηση λύσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία της Αναστασίας θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Η Λυκόβρυση δεν μπορεί να μένει απροστάτευτη πόλη εδώ και χρόνια».

Η κ. Μπακάλη μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο τόνισε:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ενός ανθρώπου με αρχές, ήθος, υπευθυνότητα και όραμα να δημιουργήσει έναν Δήμο πρότυπο.

»Οι σπουδές μου, η επαγγελματική μου δραστηριότητα στη μαχόμενη δικηγορία και η συμμετοχή μου στα κοινά μου προσέφεραν εμπειρίες και γνώσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αναβάθμιση του τόπου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet