Π. Βλασσόπουλος: Για ποιο έργο θα θυμούνται αυτή τη δημοτική αρχή οι Ηρακλειώτες;
Πολιτική

Π. Βλασσόπουλος: Για ποιο έργο θα θυμούνται αυτή τη δημοτική αρχή οι Ηρακλειώτες;

Κανένα απολύτως έργο ουσίας και υποδομής δεν έχει υλοποιήσει η παρούσα δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ και υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Ο κ. Μπάμπαλος έλεγε προεκλογικά ότι μέσα στη θητεία του θα υπογειοποιήσει τη Μελίνας Μερκούρη, θα αναπλάσει την Ηρακλείου, θα αγοράσει το Κτήμα Φίξ και θα προχωρήσει τη διάνοιξη της Κύμης και θέλω να ρωτήσω τι έχει κάνει απ’ αυτά; Απολύτως τίποτα, είμαστε στο απόλυτο μηδέν πέντε χρόνια μετά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντελής Βλασσόπουλος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η δημοτική του παράταξη δεν ακολούθησε τη λογική των προκατόχων της, ασκώντας στείρα κριτική. «Δεν κάναμε την αντιπολίτευση που μας κάνανε, που δεν ψηφίζανε τίποτα», σημείωσε σχετικά ο κ. Βλασσόπουλος.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκάλυψε ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι και πάλι πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο, εμπλουτισμένο με στελέχη που έχουν αναφορά στο Ηράκλειο. «Σεβόμαστε τα κόμματα, που είναι πυλώνες της Δημοκρατίας, αλλά πάνω απ΄ όλα για εμάς είναι το Ηράκλειο», ήταν τα λόγια του Π. Βλασσόπουλου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παντελή Βλασσόπουλου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet