Νυχτερινό θρίλερ πίσω από τη ΓΑΔΑ με «πρωταγωνιστή» αστυνομικό εκτός ελέγχου
Κοινωνία

Νυχτερινό θρίλερ πίσω από τη ΓΑΔΑ με «πρωταγωνιστή» αστυνομικό εκτός ελέγχου

Θρίλερ για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης με «πρωταγωνιστή» έναν 27χρονο αστυνομικό, Τμήματος Ασφαλείας της Βορειοανατολικής Αττικής, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν ο 27χρονος με συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. έφυγε από το Τ.Α. που υπηρετεί με σκοπό να παραδώσει αλληλογραφία. Οι ώρες περνούσαν αλλά ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε επιστρέψει στην Υπηρεσία του για να παραδώσει το όχημα. Οι συνάδελφοι του ανησύχησαν κι άρχισαν να τον καλούν στον ασύρματο και στο κινητό του τηλέφωνο, με τον 27χρονο να μην απαντά πουθενά.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, με πολίτες να ειδοποιούν αργά το βράδυ της Τρίτης ότι ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, σε όχημα κοντά στο Εφετείο και στη ΓΑΔΑ, φωνάζει κι απειλεί. Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη και με έκπληξη οι αστυνομικοί είδαν τον συνάδελφο τους εκτός ελέγχου να φωνάζει, να απειλεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του και σε αυτούς. Χρειάστηκε αρκετή ώρα διαπραγμάτευσης, προκειμένου να ηρεμήσει και να πειστεί να παραδοθεί.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο 27χρονος αστυνομικός έφερε το υπηρεσιακό του όπλο – αν και προς τα εκεί συγκλίνουν οι μαρτυρίες -, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και θα εξεταστεί από γιατρό της ΕΛ.ΑΣ. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ανοίγει ξανά το ζήτημα με τα ψυχομετρικά τεστ των ανδρών και γυναικών του Σώματος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet