Τι απαντά η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου στον δήμαρχο για τους ΧΕΥ 8 και 9
Ποιότητα Ζωής

Τι απαντά η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου στον δήμαρχο για τους ΧΕΥ 8 και 9

Σε ανάρτηση του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, στην προσωπική σελίδα του στο facebook απαντά η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου, σχετικά με τους ΧΕΥ 8 και 9.

Η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφια δήμαρχο Χαλανδρίου τη Λούλα Καρατζά, επισημαίνει σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει για την εγκατάσταση του αμαξοστασίου του Δήμου στον ΧΕΥ9:

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, γράφει σε ανακοίνωση του «Ας δούμε όμως τι λένε οι σύντροφοι της κ. Καρατζά στην Πάτρα και ο δήμαρχος του ΚΚΕ κ. Πελετίδης προκείμενου να πείσουν για την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπικού σταθμού μεταφόρτωσης» και παραπέμπει σε βίντεο.

Δεν πρόσεξε όμως ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος ότι το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι του συντρόφου μας Πελετίδη, αλλά του 2013 του δικού του συντρόφου στον ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημαρά.

Επιπολαιότητα του Σ. Ρούσσου θα μου πεις;

Λίγο το κακό. Αλλά ο δήμαρχος Χαλανδρίου είναι υπεύθυνος για την πολιτική προστασία στον Δήμο. Και το μυαλό μας πάει σε κάτι άλλες «επιπολαιότητες» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της κ. Δούρου, που κόστισαν ακριβά.

Και για να δουν όλοι οι Χαλανδραίοι πώς λύνουν τα προβλήματα οι δήμαρχοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, έχουμε να πούμε, ότι ασφαλώς η Πάτρα χρειάζεται ΣΜΑ (όπως παραδέχεται και ο Σίμος Ρούσσος, γιατί είναι τριπλάσια από το Χαλάνδρι), αλλά όχι μεσοτοιχία με ζαχαροπλαστείο και σπίτια.

Για τη χωροθέτησή του ο δήμαρχος κ. Πελετίδης κάλεσε όλους τους φορείς της πόλης και ο ΣΜΑ χωροθετήθηκε σε ακατοίκητη περιοχή δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια.

Άλλο λοιπόν τρίχα (ΣΜΑ Πάτρας) και άλλο τριχιά (ΧΕΥ 8 και ΧΕΥ 9 Χαλάνδρι).

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Αντώνης Ιγνατίου

    Πάλι καλά που αυτήν την φορά απλά έγραψαν κείμενο και δεν άρχισαν τα γνωστά τους. Πάντως είναι αστείο να φωνάζει ο γάϊδαρος στον πετεινό ότι είναι ΚΕΦΑΛΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet