Νέα Αρχή για την Αττική: 4 νέοι υποψήφιοι και ορισμός συμβούλου για τον Αθλητισμό
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή για την Αττική: 4 νέοι υποψήφιοι και ορισμός συμβούλου για τον Αθλητισμό

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική τέσσερις νέους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους οι οποίοι έχουν αξιόλογη πορεία στον επαγγελματικό τους τομέα και έχουν διατελέσει σε σημαντικές θέσεις.

Πρόκειται για:

  • Τη φιλόλογο-συγγραφέα Αμαλία Ρόντου, υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, βραβευμένη με το Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών και μέλος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Αθήνας.
  • Την Ελένη Πέτρακα, υποψήφια Πειραιώς, νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Μεταξά» και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού.
  • Τον Δημήτρη Καλύβα, υποψήφιο Ανατολικής Αττικής, πτυχιούχο ηλεκτρολόγο – μηχανικό, τομεάρχη μελετών στην περιοχή Μεσογείων και πρόεδρο της Κίνησης των Ευρυτάνων Ετεροδημοτών.
  • Τον Βασίλη Πολίτη, υποψήφιο στον Νότιο Τομέα Αθηνών, υποναύαρχο ε.α., μόνιμο μέλος της Επιτροπής του ΝΑΤΟ σε ζητήματα εμπορικής ναυτιλίας. Έχει διατελέσει σύμβουλος στο υπουργείο Αμύνης και έχει τιμηθεί με πολλά παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

Παράλληλα ορίστηκε σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική ο Ευάγγελος Περόπουλος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάκτωρ του τμήματος Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου και προπονητής με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση και Team Μanager Εθνικών Γυναικείων Ομάδων.

Ο κ. Πατούλης τους καλωσόρισε στoν συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική και επισήμανε τα εξής:

«Καθημερινά η ομάδα μας μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή καθώς προστίθενται άτομα που έχουν διακριθεί ο καθένας στον χώρο του και έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε περήφανοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μας.

»Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε και θα ενώσουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις διεκδικώντας την ψήφο όλων των πολιτών για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική, για να διεκδικήσουμε ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet