Θ. Αμπατζόγλου: Οι δημοτικές υπηρεσίες στο Μαρούσι χρειάζονται αναβάθμιση
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Οι δημοτικές υπηρεσίες στο Μαρούσι χρειάζονται αναβάθμιση

Επίσκεψη στους σταθμούς της Δημοτικής Συγκοινωνίας, της περισυλλογής απορριμμάτων και του Πρασίνου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με σκοπό την ενημέρωση και συζήτηση με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ,ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Επισκέφτηκα τους σταθμούς και είχα τη χαρά να συνομιλήσω με τους εργαζόμενους των δημοτικών υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν τη μετακίνηση και την καθαριότητα στον Δήμο μας.

»Διαπιστώσαμε από κοινού τόσο τις ανάγκες για καλύτερη συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού και των μέσων, αλλά και την ενίσχυση του προσωπικού που εμπλέκεται με τις δημοτικές υπηρεσίες.

»Τόσο οι υποδομές, όσο και το προσωπικό, μπορούν να ενισχυθούν με κονδύλια της Ε.Ε. που αφορούν στις “έξυπνες” και “πράσινες” πόλεις.

»Στο πρόγραμμά μας, που θα ανακοινώσουμε σύντομα, συμπεριλαμβάνονται όλες οι δράσεις που θα υλοποιήσουμε, προκειμένου ο Πολίτης να απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό την ανταποδοτικότητα των εισφορών του με “έξυπνους” και άμεσους μηχανισμούς. Ειδικά για την ευταξία του Πρασίνου θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να προστατεύεται και να ελέγχεται υπό τους όρους της απρόσκοπτης επισκεψιμότητας (π.χ. κτήμα Καρέλλα) και της Πολιτικής Προστασίας.

»Στο Μαρούσι της Νέας Εποχής ο Πολίτης θα απολαμβάνει υψηλού επιπέδου δημοτικές υπηρεσίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet