Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Επιλέγοντας τους συνεπείς ή τους νεόκοπους;
Πολιτική

Λυκόβρυση-Πεύκη 2020: Επιλέγοντας τους συνεπείς ή τους νεόκοπους;

Με ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, κάνει συνοπτική αναφορά στην πενταετή παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα στον Δήμο, αντιδιαστέλλοντάς τα – όπως λέει – με όσους… θυμήθηκαν την τοπική κοινωνία τα τελευταία δύο χρόνια.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Οι δημοτικές εκλογές για το Δήμο μας πλησιάζουν και οι πολίτες θα έχουν πληθώρα συνδυασμών να επιλέξουν και με διαφορετικά κριτήρια (συνδυασμοί με πρόγραμμα ή με «κούφια λόγια» και «ξύλινη γλώσσα», συνδυασμοί ανεξάρτητοι ή εντολοδόχοι κομματικής γραμμής, συνδυασμοί άξιων υποψηφίων για ανανέωση και προσφορά ή συνδυασμοί «βαρόνων των σταυρών» και «λειψάνων» του χθες).

Ένα ακόμη κριτήριο όμως θα πρέπει να είναι μεταξύ εκείνων που με συνέπεια και συνέχεια προσπαθούν γειτονιά-γειτονιά, με ανοικτή διαβούλευση με τους πολίτες, να εντοπίσουν και επιλύσουν τα αληθινά και ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου μας, παρεμβαίνοντας, καινοτομώντας, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα ή μεταξύ εκείνων που εμφανίστηκαν δύο μήνες πριν τις εκλογές, είτε βγαίνοντας από την 5ετή απουσία και ανυπαρξία τους από Δημοτικά Συμβούλια και κοινότητες και γειτονιές του Δήμου μας, είτε «ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια», κομματικοί διατεταγμένοι στρατοί (ευτυχώς χωρίς ανταπόκριση πια στα δημοτικά δρώμενα) για να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.

Η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου, δεν εμφανίστηκε τυχοδιωκτικά λίγες εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2019. Από το 2014, συνεπείς και με συνέχεια, έχουμε ισχυρή παρουσία στον Δήμο μας κι ας μην είχαμε κάποιο αξίωμα ή συμφέρον.

Ο ιστότοπος http://www.lp2020.com/ με παρεμβατικότητα εντόπισε τα προβλήματα του Δήμου μας, συζήτησε με κατοίκους σε όλες τις γειτονιές της Λυκόβρυσης, του Ηλιακού Χωριού, της Άνω Πεύκης, της Κάτω Πεύκης, ζητώντας τη συστράτευση και τη διαβούλευση των συμπολιτών μας για το καλό του Δήμου.

Επίσης, την τελευταία 2ετία η εφημερίδα του συνδυασμού μας, κάθε μήνα, αποτυπώνει τις εξελίξεις της προσπάθειάς μας, τα «κακώς κείμενα» του Δήμου μας, τις ανάγκες των συμπολιτών μας κ.λπ. Με μοίρασμα πόρτα-πόρτα, παντού στον Δήμο μας και χωρίς διακρίσεις, με προτεραιότητα τον έναν Δήμο και όχι τον διαχωρισμό, με μοίρασμα στις λαϊκές αγορές, στα καφενεία και σε κάθε χώρο συνάθροισης των κατοίκων του Δήμου μας, είχε έντονη την παρουσία του συνδυασμού Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 , με τον Παναγιώτη Ιωάννου και τους συνεργάτες του παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου, των συλλόγων (πολιτιστικών, αθλητικών, εξωραϊστικών κ.λπ.) και των μεμονωμένων πολιτών.

Δεν «ξεφυτρώσαμε σαν μανιτάρια», δεν είμαστε εντολοδόχοι, δεν είμασταν απόντες, όταν οι πολίτες μας αναζήτησαν λύσεις στα προβλήματά τους.

Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές. Δεν θα εξαφανιστούμε, όπως άλλοι μετά τις εκλογές, δεν θα ατονήσουμε, όταν τα κόμματα θα έχουν τελειώσει με την «καταμέτρηση» των ψήφων τους, δεν θα είμαστε απόμακροι και απόντες …

Η Λυκόβρυση-Πεύκη 2020 και ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου και οι συνεργάτες του θα είναι δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας, κοντά στα προβλήματα, γιατί Ενωμένοι Μπορούμε. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet