Νέα Αρχή: Ο κ. Σγουρός υπόσχεται σήμερα όσα έπρεπε να είχε κάνει χθες για την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή: Ο κ. Σγουρός υπόσχεται σήμερα όσα έπρεπε να είχε κάνει χθες για την Περιφέρεια Αττικής

Ότι υπόσχεται παρεμβάσεις τις οποίες όφειλε να είχε κάνει όταν ήταν σε θέση ευθύνης κατηγορεί τον Γιάννη Σγουρό η περιφερειακή παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Έπρεπε να περάσουν  12 χρόνια για τον κ. Σγουρό στη θέση του νομάρχη Αθηνών και του περιφερειάρχη Αττικής κι άλλα 4 χρόνια στην αντιπολίτευση της Περιφέρειας, για να αντιληφθεί ότι χωρίς διευθέτηση κι οριοθέτηση ρεμάτων δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματική αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής.

Προφανώς, θέλει να ξεχάσουμε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του σε θέσεις ευθύνης εκτέλεσε πολλά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας σε αστικούς χώρους, χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις στους φυσικούς αποδέκτες των ομβρίων υδάτων, που είναι τα ρέματα της Αττικής.

Τα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Αττικής από τις οποίες διέρχονται ρέματα όπως του Ποδονίφτη, της Πικροδάφνης, του ρέματος Σαπφούς, τα ρέματα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, οφείλονται σε αυτήν ακριβώς τη λανθασμένη πολιτική.

Αυτά που υπόσχεται σήμερα ο κ. Σγουρός έπρεπε να τα είχε κάνει εδώ και χρόνια. Δεν τα έκανε, γι’ αυτό τον καταψήφισαν οι πολίτες το 2014. Και γι’ αυτό θα καταψηφίσουν και την κ. Δούρου. Γιατί υποσχέθηκε πολλά και δεν έκανε τίποτα.

Σγουρός και Δούρου είναι οι δυο όψεις του ίδιου «κάλπικου» νομίσματος.

Η Αττική θα κάνει μια Νέα Αρχή με περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τα ζητήματα και μπορεί να κάνει έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet