Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Καταδικάζουμε τις «τραμπούκικες» ενέργειες στον Δήμο μας
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης: Καταδικάζουμε τις «τραμπούκικες» ενέργειες στον Δήμο μας

Απερίφραστη είναι η καταδίκη από πλευράς της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης των «τραμπούκικων», όπως τις χαρακτηρίζει, ενεργειών καταστροφής εκλογικών περιπτέρων στην περιοχή.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Οργάνωση Μελών αναφέρει:

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης καταδικάζει απερίφραστα τις τραμπούκικες ενέργειες αντιδημοκρατικών στοιχείων εναντίον του εκλογικού περιπτέρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές και την Περιφέρεια Αττικής.

Ο βανδαλισμός έγινε τη νύχτα της Παρασκευής 10 Μαΐου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στα Μελίσσια. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές ταυτόχρονα τόσο στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στο διπλανό του Γ. Πατούλη.

Η προσπάθεια αυτή απαξίωσης της δημοκρατικής διαδικασίας, αλλά και εκφοβισμού των ενεργών πολιτών, είναι συνέχεια άλλης ενέργειας βανδαλισμού την αμέσως προηγούμενη νύχτα (9/5) (καταστροφή με σπρέι αφισών και πανό όλων των υποψηφίων δημάρχων και αναγραφή υβριστικών συνθημάτων στα παρακείμενα περίπτερα δημοτικών παρατάξεων του Δήμου μας).

Καλούμε το δημοκρατικό κόσμο να καταδικάσει τις βίαιες αυτές πράξεις και να προασπίσει τα δημοκρατικά δικαιώματα όλων των πολιτών.

Η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με αυτό!

Οι επιθέσεις και οι εκφοβισμοί δεν μας πτοούν, αντίθετα ενδυναμώνουν την αποφασιστικότητά μας!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Συντονιστική Επιτροπή

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet