Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Υψηλές επιδόσεις από τους μικρούς κολυμβητές του Αμαρουσίου σε διαδημοτικούς αγώνες

0
204 Προβολές

Τρία χρυσά, έξι αργυρά και έξι χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες των προγραμμάτων κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου στους 9ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης του Δήμου Κηφισιάς.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πολιτεία μεταξύ των παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου από τους Δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Παλλήνης.

Στα 27 αγωνίσματα που πραγματοποιήθηκαν, στα 16 εξ αυτών συμμετείχαν 11 παιδιά από τα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συγχαίρει, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στους Διαδημοτικούς Αγώνες και την υψηλή κατάταξή τους, το προσωπικό και τους προπονητές για την πολύ καλή προετοιμασία και τους γονείς που στρέφουν τα παιδιά τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Την ευθύνη για την προπόνηση των παιδιών  στα τμήματα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μαρία Παράσχου, Βιβή Τούντα, Μαρία Καλμπένη και Γιάννης Γεωργάτος

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up