Μήνυμα νίκης, ανατροπής και ελπίδας από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη
Περιφέρεια Αττικής

Μήνυμα νίκης, ανατροπής και ελπίδας από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη

Μήνυμα νίκης, ανατροπής και ελπίδας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και του Προέδρου  της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη από το Περιστέρι

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα δώσουμε μόνιμες λύσεις στα προβλήματα

Γ. Πατούλης: «Την Κυριακή, η  Αττική γυρίζει οριστικά σελίδα. Ενωμένοι στη μάχη, Νικητές στην κάλπη. Για την Αττική, που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα, που αξίζουμε»

Ηχηρό μήνυμα νίκης και πολιτικής αλλαγής έστειλε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, από το κατάμεστο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Α. Παπανδρέου», στο Περιστέρι.

Στη συγκέντρωση παρέστησαν οι  πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές της Ν.Δ., υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για  την Αττική και πλήθος κόσμου.

Τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Πατούλης, στην ομιλία του, διαμήνυσε ότι ήρθε η ώρα της ανατροπής και απαλλαγής από όλα όσα μας καθήλωσαν τα προηγούμενα χρόνια, «για μία Ελλάδα πιο φωτεινή, πιο ελεύθερη, πιο σύγχρονη». 

«Ψήφος εμπιστοσύνης σε αυτούς που θέλουν ένα σύγχρονο κράτος»

«Στέλνουμε σήμερα από εδώ, από την καρδιά της Δυτικής Αθήνας, από τον Δήμο του Περιστερίου, από την πόλη της λεβεντιάς και του φιλότιμου, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, ένα πολύ καθαρό μήνυμα ελπίδας για την Ελλάδα που ξημερώνει και ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στον λαϊκισμό και στο ψέμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

«Ήρθε η ώρα», σημείωσε, «οι πολίτες να καταδικάσουν αυτούς που επιχειρούν με τον “Κλεισθένη” να διαλύσουν τους Δήμους και τις Περιφέρειες, για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, που προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες, που στηρίζουν την πολιτική τους επιβίωση στη συκοφαντία, που δεν υπηρετούν τον θεσμικό τους ρόλο. Τώρα είναι η ευκαιρία να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε όσους θέλουν να φτιάξουν ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό κράτος, υπέρ των πολιτών».

«Όχι στη χαλαρή ψήφο»

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότιτην Κυριακή πρέπει να δοθεί από τους πολίτες ισχυρή εντολή σε αυτούς που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διοικήσουν αποτελεσματικά και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επανεκκίνηση της Ελλάδας, στην επανεκκίνηση της Αττικής.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υπάρξει χαλαρή ψήφος, σε καμία κάλπη, γιατί θα υπονομεύσουμε την ικανότητά μας να πάμε την Ελλάδα μπροστά» τόνισε και επισήμανε ότι είναι χρέος μας να μη δείξουμε καμία ανοχή, ιδιαίτερα για την Αττική, σε πρόσωπα και καταστάσεις που, με τις πολιτικές τους, έχουν τεράστιες ευθύνες για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Περιφέρεια.

«Δεσμεύομαι να δουλέψω για να δώσω λύσεις»

Σχολιάζοντας τα προβλήματα και τις παθογένειες που κρατάνε την Αττική εκτός τροχιάς ανάπτυξης, ο κ. Πατούλης και επικαλούμενος το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα περιοδεύει σε κάθε γειτονιά του Λεκανοπεδίου, υπογράμμισε ότι οι πολίτες διψούν για λύσεις στην καθημερινότητά τους, για πάταξη της ανεργίας, για χώρους άθλησης και πολιτισμού, για ασφαλείς πόλεις. «Δεν θέλουν να ζουν με τον φόβο μιας νέας τραγωδίας», τόνισε.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει για να δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών, βάσει ενός σχεδίου που θα δώσει έμφαση:

  • Σε ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων, με το βάρος στην ανακύκλωση
  • Σε ένα αποτελεσματικό σχέδιο πολιτικής προστασίας, ώστε να μην κινδυνέψουν ποτέ ξανά οι ζωές και οι περιουσίες των συμπολιτών μας
  • Στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αττικής, ώστε να τονώσουμε την τοπική ανάπτυξη, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.
  • Σε πιο ασφαλείς γειτονιές.
  • Στη στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

«Απέδειξα ότι μπορώ να κάνω έργο»

Ο κ. Πατούλης στη συνέχεια της ομιλίας του υπογράμμισε ότι σε όλες τις θέσεις που θήτευσε απέδειξε πως μπορεί να κάνει έργο και ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν την ευκαιρία να εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για μία ποιοτικότερη ζωή στην Αττική, με πράξεις και όχι λόγια.

Αλλά, όπως ξεκαθάρισε, η δουλειά του, όπως και όλων των αυτοδιοικητικών, θα είναι ευκολότερη «αν στη θέση του πρωθυπουργού είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και κοινές αξίες. Ένας πρωθυπουργός που ξέρει, που σέβεται και μπορεί να συνεργαστεί με τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης».

«Χρειαζόμαστε έναν πρωθυπουργό αποφασισμένο για λύσεις»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται έναν πρωθυπουργό που να θέλει να προχωρήσει σε μία ουσιαστική  μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση, που να γνωρίζει τα προβλήματα της Αττικής, που να έχει αποδεδειγμένη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής.

«Και που είναι αποφασισμένος να δώσουμε μαζί Κράτος, Περιφέρεια και Δήμοι της Αττικής, μόνιμες λύσεις, στα μεγάλα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν εδώ και δεκαετίες. Τον άνθρωπο αυτό τον έχουμε εδώ μαζί μας και σε λίγο θα είναι σε αυτό το βήμα. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι αυτός που θα μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια καλύτερη Ελλάδα. Που ενώνει τους Έλληνες σε έναν μεγάλο στόχο. Να κλείσουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής και να χτίσουμε μια φωτεινή, πιο δημιουργική, πιο περήφανη πατρίδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Την Κυριακή η Αττική γυρίζει σελίδα»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Πατούλης δήλωσε τη στήριξή του στον πρόεδρο της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα είναι συνοδοιπόροι στις διεκδικήσεις, την επόμενη μέρα.

«Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αττική, για την Ελλάδα. Την Κυριακή, η  Αττική γυρίζει οριστικά σελίδα. Ας δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη. Σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά. Ενωμένοι στη μάχη, νικητές στην κάλπη. Για την Αττική, που ονειρευόμαστε. Για την Ελλάδα, που αξίζουμε. Με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet