Δήλωση στήριξης στην Ενότητα από τον Β. Γονατά
Πολιτική

Δήλωση στήριξης στην Ενότητα από τον Β. Γονατά

Τον συνδυασμό Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι στηρίζει στις δημοτικές εκλογές ο κ. Βαγγέλης Γονατάς, κάτοικος Αμαρουσίου.

Ο κ. Γονατάς επισημαίνει τα εξής:

Εκφράζω την υποστήριξή μου στον Λευτέρη Μαγιάκη και τον συνδυασμό Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Μεγαλώσαμε και ζήσαμε στον δήμο που για ολόκληρες δεκαετίες είχε το θλιβερό προνόμιο να αποτελέσει το μοντέλο αυτού που οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα, φυσικά όχι μόνο ή κυρίως στο Μαρούσι.

Ζήσαμε την τοπική μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού Δήμου και στη συνέχεια των απόβλητων που άφησε  στο καταθλιπτικό σκηνικό της μνημονιακής Ελλάδας.

Την ίδια στιγμή στη μεγάλη γειτονιά του κόσμου, η μεγάλη αυτοκρατορία των ΗΠΑ και το ευρωπαϊκό τους υποκατάστημα, βάζουν νέες φωτιές στον πλανήτη. Η δεύτερη πατρίδα μου η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Λατινική Αμερική και όλοι οι μαχόμενοι για την αξιοπρέπειά  λαοί,  μπαίνουν για άλλη μια φορά στο στόχαστρο της αυτοκρατορίας.

Σε όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους αγώνες και τις αντιστάσεις που επιχειρήθηκαν ο Λευτέρης Μαγιάκης  βρέθηκε πρόθυμα στο πλευρό  όλων.

Ήταν και είναι εδώ και έβγαλε με επιμονή και υπομονή όλη τη δουλειά που πολλοί από μας – αρεσκόμενοι στα μεγάλα “επαναστατικά καθήκοντα”- θεώρησαν   δευτερεύουσα, ανούσια ή και άχρηστη. Και είναι σίγουρο ότι θα είναι και πάλι εδώ. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet