Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ο δήμαρχος Γαλατσίου και ο επικεφαλής της μείζονος
Περιφέρεια Αττικής

Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ο δήμαρχος Γαλατσίου και ο επικεφαλής της μείζονος

Την αμέριστη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη εξέφρασε ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γ. Μαρκόπουλος, κατά τη συνάντησή τους σήμερα στο δημαρχείο της πόλης.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο κ. Κ. Ζώμπος, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο και είναι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Κ. Ζώμπος εξέφρασε και αυτός την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Πατούλη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής συνεχάρη τον κ. Μαρκόπουλο για την εκλογή του από την πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και διαμήνυσε ότι Δήμοι και Περιφέρεια θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος δημιουργίας μιας μητροπολιτικής πρότυπης  Περιφέρειας.

«Κοινός μας στόχος είναι η Αττική να πει οριστικό αντίο στις παθογένειες του χθες και να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τη μετάβαση σε μια νέα φάση που θα έχει ως βασικό πρόσημο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη  μάχη δεν περισσεύει κανένας. Η Αττική μας χρειάζεται όλους. Ενωμένοι, με σχέδιο, στρατηγική και όραμα θα οδηγήσουμε την Περιφέρεια σε μία νέα σύγχρονη εποχή, με τους πολίτες για τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet