«Διάσπαση» στην παράταξη Ιωάννου μετά τη στήριξη σε Μαυρίδη – 5 στελέχη δηλώνουν ότι θα στηρίξουν τον Μάριο Ψυχάλη
Πολιτική

«Διάσπαση» στην παράταξη Ιωάννου μετά τη στήριξη σε Μαυρίδη – 5 στελέχη δηλώνουν ότι θα στηρίξουν τον Μάριο Ψυχάλη

Διαφωνούν με την απόφαση του επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, Παναγιώτη Ιωάννου, να στηρίξει τον νυν δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, πέντε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξή του.

Συγκεκριμένα, δηλώνουν ότι στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών θα υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Μάριου Ψυχάλη για τη δημαρχία.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα εξής:

Οι υπογραφόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Λυκόβρυση-Πεύκη 2020, εκφράζοντας την απόλυτη διαφωνία μας, αποστασιοποιούμαστε πλήρως από την απόφαση του επικεφαλής κ. Παναγιώτη Ιωάννου να στηρίξει την υποψηφιότητα Μαυρίδη στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών. Η απόφασή μας αυτή δηλώνει τη σταθερή μας θέση σε ότι υποστηρίζαμε μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο δεν κάμπτεται με οποιαδήποτε τυχάρπαστη συναλλαγή.

Σεβόμενοι τους αγώνες μας και τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη πόλη, ανεξάρτητα από την κομματική ταυτότητα του καθενός από εμάς, και θεωρώντας ότι η επιλογή του Παναγιώτη Ιωάννου είναι μια καθολική αναίρεση των μέχρι τώρα απόψεών και θέσεων μας, θα υποστηρίξουμε την υποψηφιότητα του Μάριου Ψυχάλη.

  • Τσεκούρα Ευθυμία
  • Βακαλόπουλος Ιωάννης
  • Μούνδριζας Νικόλαος
  • Τζούνας Αντώνιος
  • Δαμδημόπουλος Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet