Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Τα 25 χρόνια του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου «ξεδιπλώνονται» στο Θέατρο Ρεματιάς

0
280 Προβολές

Συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019, το μη κερδοσκοπικό, πολιτιστικό Σωματείο με την επωνυμία «Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου», επιστρέφει στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, όπου την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στις 21:00, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «25 Χρόνια Καλλιτεχνικής Πνοής – Ανασκόπηση της Ιστορίας του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου».

Το «Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου» λειτουργεί από το έτος 1994 και, όλα αυτά τα χρόνια, πάντοτε με την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του οικείου Δήμου, έχει αναδειχθεί σε σημαντικό πολιτιστικό φορέα της πόλης του Χαλανδρίου, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του. Ειδικότερα, έχει παρουσιάσει πολύ αξιόλογο έργο με πολυάριθμες ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις και αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις, ενώ ακόμη έχει αναδείξει το έργο σημαντικών Χαλανδραίων και μη δημιουργών.

Στην προαναφερόμενη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί αναδρομή στα 25 έτη της πορείας του Θεατρικού Εργαστηρίου, με ζωντανή αφήγηση και προβολή και παρουσίαση χαρακτηριστικών αποσπασμάτων προηγούμενων παραστάσεων επί σκηνής.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up