Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Σπ. Σταθούλης: Είμαστε στη διάθεση της κ. Διακολιού για να συνεργαστεί για τον ΧΕΥ Κηφισίας

0
183 Προβολές

Αναφορικά με τα όσα επικαλείται η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου για τη διαπαραταξιακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πρόσφατη υπουργική απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη, για τον ορισμό των χρήσεων γης για τον Χώρο Εγκατάστασης Υποδομών (ΧΕΥ) Κηφισίας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, έχει να διευκρινίσει τα εξής:

Στη συνάντηση είχαν συγκληθεί όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου και όχι οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τον κ. Νικολαράκο, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσες νομικές ενέργειες ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Η διοίκηση του Δήμου διαχρονικά έχει αποδείξει ότι τιμά τον διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, σέβεται όλους των εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου και ουδέποτε έχει προβεί σε αποκλεισμούς. Όπως και η ίδια η κ. Διακολιού παραδέχεται το ζήτημα του ορισμού υπερτοπικών χρήσεων στην περιοχή, όπως π.χ. ξενοδοχείων και καταστημάτων, έχει τύχει της συνεργασίας όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς με ομόφωνες αποφάσεις του ζητά χρήσεις κοινοχρήστων – κοινωφελών χώρων στο σημείο, οπότε δεν τίθεται θέμα καταλογισμού τυχόν σκοπιμοτήτων ή άλλου είδους προθέσεων.

Παραταύτα, παραμένουμε στη διάθεση της κ. Διακολιού να την ενημερώνουμε, αλλά και να συνεργαστούμε σε αυτή την κοινή προσπάθεια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up