Ο Β. Γιαννακόπουλος 1ος σε σταυρούς στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής στον Β.Τ.
Περιφέρεια Αττικής

Ο Β. Γιαννακόπουλος 1ος σε σταυρούς στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής στον Β.Τ.

Την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης μεταξύ των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων του Βόρειου Τομέα Αττικής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, κατέκτησε ο πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Μετά την εκλογή του, ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τις χιλιάδες  των ψηφοφόρων που τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους. Παράλληλα, διαβεβαίωσε όλους τους συμπολίτες του ότι και από αυτή τη θέση της Αυτοδιοίκησης θα είναι και πάλι δίπλα τους, δίνοντας καθημερινή μάχη για τη στήριξη, αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Β. Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Αποτελεί ξεχωριστή τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη για μένα η εκλογή μου στην πρώτη θέση των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής μας στον Βόρειο Τομέα της Αττικής.

»Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Βόρειων Προαστίων της Αθήνας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τους δηλώνω ότι θα τους εκπροσωπήσω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα υπό διαμόρφωση διοίκηση της Περιφέρειας της Αττικής.

»Θέλω επίσης να διευκρινίσω ότι στη σύνθεση του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου δεν υπάρχει πλειοψηφία από μια παράταξη, θα απαιτηθούν συναινέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις πάνω σε θέσεις, αρχές και πρόγραμμα για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας.

»Θεωρώ, επίσης, ότι η παράταξή μας θα είναι παρούσα το ίδιο μαχητική και αποφασιστική και την επόμενη μέρα και με τις δυνάμεις της θα αγωνιστεί ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος για την Αττική και τους πολίτες της.

»Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους δεκάδες συμπολίτες και φίλους, που εθελοντικά μας βοήθησαν στον ωραίο αυτόν αγώνα, λέγοντάς τους ότι θα αισθάνονται περήφανοι για την επιλογή τους τα επόμενα τέσσερα χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet