Πάμε σινεμά στο Σινέ Φιλοθέη… βοηθάμε τα αδέσποτα
Κοινωνία

Πάμε σινεμά στο Σινέ Φιλοθέη… βοηθάμε τα αδέσποτα

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 θα προβληθεί η κομεντί «Όνειρα σε ψηλοτάκουνες γόβες (Dumplin)», για την ενίσχυση του έργου της ΖωΦιΨυ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η εκδήλωση «Πάμε σινεμά, βοηθάμε τα αδέσποτα» γίνεται για 9η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου, για να ενισχύσει το έργο της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 στο Σινέ Φιλοθέη (πλατεία Δροσοπούλου, Φιλοθέη).

Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ. 210 6776033. Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ στην είσοδο του Σινέ Φιλοθέη.

Η ΖωΦιΨυ είναι αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων του τότε δήμου Ψυχικού, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος μας είναι να βρούμε σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό έχουμε επιλέξει, να μην ακολουθούμε τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Γουίλ είναι η plus size έφηβη κόρη μιας πρώην βασίλισσας της Ομορφιάς. Θέλοντας να κάνει τη δική της επανάσταση και να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία. Ξαφνικά πολλές άλλες κοπέλες ακολουθούν το παράδειγμα της και η Γουίλ ανακαλύπτει την σημασία της πραγματικής ομορφιάς και φιλίας.

Πρωταγωνιστούν, σε σκηνοθεσία Anne Fletcher, οι Jennifer Aniston, Danielle Macdonald, Odeya Rush, Dove Cameron και η ταινία είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Julie Murphy, «Dumplin».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet