Νέα Αρχή για την Αττική: Θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών της Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Νέα Αρχή για την Αττική: Θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών της Αττικής

«Θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών της Αττικής» τονίζει η παράταξη του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, απαντώντας εκ νέου σε ανακοίνωση της συλλογικότητας «Δυτικό Μέτωπο» σχετικά με το τι έκανε έως τώρα ο κ. Γ. Πατούλης για την ορθή διαχείριση απορριμμάτων.

Σημειώνεται ότι υπήρξε και χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική, στην οποία γινόταν λόγος για «θράσος και υποκρισία» από πλευράς του «Δυτικού Μετώπου».

«Με σχέδιο, υπευθυνότητα και συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δώσουμε λύση και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων» τονίζει η παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική στην ακόλουθη ανακοίνωση – απάντησή της:

Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έλαβε στις 2 Ιουνίου μια ισχυρή λαϊκή εντολή. Το 66 τοις εκατό των πολιτών, των 66 Δήμων της Αττικής,  εμπιστεύτηκε την παράταξη του Γιώργου Πατούλη και της ανέθεσε την ευθύνη να δώσει λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες το Λεκανοπέδιο.

Έδωσαν «καθαρή» εντολή στον Γιώργο Πατούλη να εφαρμόσει ανάμεσα στα αλλά και το σχέδιο του για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Απέναντι σε αυτό το ισχυρό πλειοψηφικό μέτωπο των πολιτών όλης της Αττικής, κανένα « Δυτικό Μέτωπο» δεν μπορεί να ανατρέψει τον σχεδιασμό που υπάρχει. Γι΄ αυτό και δεν μας φοβίζουν οι απειλές τους. Δεν έχουν κανένα λαϊκό έρεισμα. Άλλωστε, όπου εκτέθηκαν ως υποψήφιοι στις πρόσφατες εκλογές τα μέλη του Δυτικού Μετώπου καταψηφίστηκαν πανηγυρικά από τις τοπικές κοινωνίες.

Οι πολίτες τους γύρισαν την πλάτη, την ίδια στιγμή που το 67,45 τοις εκατό των πολιτών της Δυτικής Αττικής έδωσε «καθαρή» εντολή στην παράταξη του Γιώργου Πατουλη να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητά τους.

Όσον αφορά τι έκανε ως δήμαρχος ο Γιώργος Πατούλης για το ζήτημα των απορριμμάτων έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι:

  • Ο Δήμος Αμαρουσίου μείωσε τα τελευταία τρία χρόνια πάνω από 20 τοις εκατό τον όγκο των απορριμμάτων που έστελνε στον ΧΥΤΑ Φυλής.
  • Έχουν γίνει σημαντικά βήματα μπροστά όσον αφορά την ανακύκλωση, αφού σήμερα στον Δήμο Αμαρουσίου λειτουργούν 13 εναλλακτικά ρεύματα ανακύκλωσης.

Αντί λοιπόν να ρωτούν τα μέλη του Δυτικού Μετώπου τι έκανε ο Γιώργος Πατούλης ως δήμαρχος για τη Φυλή, ας απαντήσουν εκείνοι για τις δικές τους ευθύνες, αφού:

  • ήταν αυτοί που στήριξαν προεκλογικά, το 2014, την κ. Δούρου, που σήμερα υποκριτικά καταγγέλλουν,
  • η σύζυγος του μέλους του Δυτικού Μετώπου Θωμά Μπίζα ήταν που ως αντιπρόεδρος και μέλος της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ, υλοποίησε την αδιέξοδη πολιτική της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας στο ζήτημα των στερεών αποβλήτων,
  • δεν έχουν προσφέρει τίποτα, πέρα από αδιέξοδες διαμαρτυρίες που υπηρετούν μικροκομματικά και μόνο συμφέροντα, στην προσπάθεια να αποκτήσει η Αττική ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων,
  • δεν έχουν να προτείνουν καμία ρεαλιστική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, πέραν από αδιέξοδες ιδεοληπτικές θέσεις που υπηρετούν πολύ συγκεκριμένες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Εμείς θα τιμήσουμε την ισχυρή εντολή των πολιτών,  γιατί σε αυτούς λογοδοτούμε.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε καμία μειοψηφία να μας εμποδίσει να δώσουμε λύσεις εκεί που οι προηγούμενες διοικήσεις της Περιφέρειας απέτυχαν.

Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet