Αλ. Μουστόγιαννης: Λάθος να γίνει η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. σε ανοικτό χώρο
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Λάθος να γίνει η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ. σε ανοικτό χώρο

Παρέμβαση για τον τόπο διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής κάνει ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ο κ. Μουστόγιαννης επισημαίνει ότι η είναι λάθος τελετή να διεξαχθεί σε ανοικτό χώρο και μάλιστα, φαίνεται να εκφράζει παράπονο, καθώς, δεν ερωτήθη για το ζήτημα, όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του:

Πολύ λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες για την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας και για το πού αυτή θα διεξαχθεί.

Αρχικά να πω ότι συζητούσαμε πολλούς μήνες για την εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου «Κλεισθένης» και όλοι περιμέναμε να δούμε κινήσεις πολιτικού πολιτισμού και συνεννόησης.

Αυτό μέχρι σήμερα λίγες μέρες πριν την ανάληψη καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής δεν το είδαμε.

Επί της ουσίας θεωρώ ότι η ορκωμοσία ενός Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου θεσμικού οργάνου της πόλης, είναι λάθος να γίνει σε ανοιχτό χώρο και πόσο σε μια πλατεία.

Είδατε ποτέ η ορκωμοσία της Βουλής να γίνεται έξω στο περιστύλιο; Η ορκωμοσία της κυβέρνησης στον κήπο;

Διαφωνώ, λοιπόν, κάθετα και θα είχα προτείνει, αν δεν είχε προτιμηθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, να γινόταν σε ένα αμφιθέατρο του Δήμου μας, είτε στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος ή στο Αμερικανικό Κολλέγιο.

Αυτό για να είχε συμβεί, όμως, θα έπρεπε πρώτα θεσμικά να είχα προσκληθεί από κάποιον, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet