Συνεχίζονται τα σεμινάρια «Αναγέννηση Τώρα» από τον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων
Κοινωνία

Συνεχίζονται τα σεμινάρια «Αναγέννηση Τώρα» από τον ΟΚΠΑ Δήμου Βριλησσίων

Συνεχίζονται για 2η χρονιά τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης με τίτλο «Αναγέννηση Τώρα» που διοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) Δήμου Βριλησσίων.

Η έναρξη για φέτος θα γίνει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (αίθουσα «Μουσών» Κισσάβου 11) σε ένα τρίωρο (18:00-21:00) βιωματικό εργαστήρι με τίτλο «Όλα γίνονται»

Μια ψυχολόγος και μια life coach ενώνουν τις γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους σε ένα βιωματικό 3ωρο εργαστήρι Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Σε αυτό το ταξίδι Αυτογνωσίας και Αυτοανακάλυψης οι συμμετέχοντες μέσα από τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία Life Coaching και της Ψυχολογίας του «Εδώ και Τώρα», θα κατανοήσουν και θα αποσαφηνίσουν τους στόχους τους, θα φτιάξουν ένα πλάνο δράσης ώστε να οδηγηθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να διαπιστώσουν πως «Όλα γίνονται».

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών η προσωπική ανάπτυξη, η εξέλιξη και η ενδυνάμωση των πολιτών για την οικοδόμηση μιας νέας ζωής γεμάτη νόημα, επιτυχία, αφθονία, αρμονία και αγάπη.

Τα εργαστήρια προσφέρουν στους πολίτες τη γνώση και το βίωμα, που αποτελούν το κίνητρο, έτσι ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή τους, να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν, να δημιουργήσουν ισορροπημένες σχέσεις και να πετύχουν τους στόχους τους.

«Όραμά μας είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται ότι η ευτυχία είναι επιλογή και ότι οι ίδιοι μπορούν να γίνουν οι συνειδητοί δημιουργοί της πραγματικότητάς τους» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Εισηγητές:

  • Πέρσα Κορφιάτη, ειδική εγγεγραμμένη ψυχολόγος M.S. & υποψήφια διδάκτωρ
  • Βίκυ Χονδροπούλου, life & business coach EMCC/AC & πιστοποιημένη σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet