Γ. Οικονόμου: Δεν θέλω καμία σχέση με νοσηρά φαινόμενα και ανέντιμους
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Δεν θέλω καμία σχέση με νοσηρά φαινόμενα και ανέντιμους

Για «σενάρια φαντασίας» που «διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιώργος Οικονόμου δέχθηκε πρόσφατα, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, «αιχμές» από πλευράς του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, ακόμη και για τη θητεία του στο στράτευμα, σε μια συνεδρίαση που οδήγησε και στη διαγραφή δημοτικού συμβούλου της παράταξης Νέα Αρχή.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Οικονόμου:

Θέλω να δηλώσω, απευθυνόμενος στους δημότες της Αγίας Παρασκευής που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, ότι στη ζωή μου και στη διαδρομή μου στο στράτευμα δεν «πιέστηκα» ποτέ και από κανέναν, παρά μόνο από το καθήκον και τη συνείδησή μου, υπηρετώντας αρχές και αξίες. Τους ίδιους αξιακούς κώδικες διατηρώ σταθερά και στην αυτοδιοικητική μου πορεία και ό,τι λέω μπορώ να το αποδείξω και να το υποστηρίξω.

Κατόπιν τούτου ουδεμία πρόθεση έχω να απαντήσω σε σενάρια φαντασίας που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και ουδεμία σχέση θέλω να έχω με νοσηρά φαινόμενα και ανέντιμους που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet