«Εμφύλιος στη Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής – Αλ. Μουστόγιαννης: Το κόμμα να μαζέψει τον δήμαρχό του
Πολιτική

«Εμφύλιος στη Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής – Αλ. Μουστόγιαννης: Το κόμμα να μαζέψει τον δήμαρχό του

Λάβρος κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, είναι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο οποίος προέρχεται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον δήμαρχο (Ν.Δ.).

Αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή (Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, όπου είχαμε σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Ζορμπά και του κ. Γιώργου Οικονόμου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή (επίσης, προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ.), αλλά και πρόταση συνεργασίας προς δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του κ. Οικονόμου και, μάλιστα, για την αντιδημαρχία των Οικονομικών!

Με αφορμή τα δύο παραπάνω γεγονότα, ο κ. Μουστόγιαννης εξέδωσε δύο ανακοινώσεις. Στην πρώτη από αυτές αναφέρει:

«Χθες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές και νέα ήθη από τον δήμαρχο της πόλης κ. Ζορμπά.

Αφού είδαμε να κάνει και δημόσια πρόταση προς δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης να αναλάβει ίσως την πιο σημαντική αντιδημαρχία, αυτή των Οικονομικών, χωρίς καμία συνεννόηση με κανέναν, πρακτική που παραπέμπει σε άλλες εποχές, είδαμε να κάνει και μια προσωπική επίθεση γεμάτη μένος και μίσος προς τον συνάδελφο δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής παράταξης κ. Γιώργο Οικονόμου.

Αποδοκιμάζουμε ως παράταξη τέτοιες επιθέσεις και μένουμε σταθερά στις απόψεις μας, οι οποίες είναι πάντα τεκμηριωμένες και χωρίς προσωπικές επιθέσεις.

Υ.Γ.: Μας έκανε εντύπωση ότι ολόκληρη η δημοτική ομάδα της παράταξης Ζορμπά παρακολουθούσε αμέτοχη όλο αυτό το κακό «σόου» και το μόνο που έκανε ήταν να επικροτεί αυτή τη στάση.

Στη δεύτερη ανακοίνωσή του ο κ. Μουστόγιαννης τονίζει:

«Η Νέα Δημοκρατία στον 2ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών μάς υπέδειξε στην Αγία Παρασκευή τον κ. Βασίλη Ζορμπά και μετά από πολλές αντιρρήσεις τοπικών στελεχών,στηρίξαμε και τον εκλέξαμε δήμαρχο.

Βάσει της απλής αναλογικής και της ανάγκης για συναίνεσης, έγινε και μια προγραμματική συμφωνία για συνδιοίκηση τριών παρατάξεων προερχόμενων από τη Ν.Δ., αφού και οι τρεις παρατάξεις (ΖΟΡΜΠΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ), συγκέντρωσαν την πρώτη Κυριακή 51%.

Αφού αυτή δεν τηρήθηκε από τον αλαζόνα δήμαρχο, οι δύο πρώτοι μήνες διοίκησης του τον έχουν βρει να κάνει ένα και μόνο πράγμα,να επιτίθεται σε αυτές τις δύο παρατάξεις προσωπικά.

Χθες όμως, στη συνεδρίαση του Δ.Σ., ζήσαμε το ανεπανάληπτο.
Σε προσωπική επίθεση εναντίον του κ. Οικονόμου έμπλεξε και το όνομα του επικεφαλής της Ευρωβουλής και πρώην προέδρου κ. Μεϊμεράκη, ότι δήθεν γνωρίζει όλα αυτά που «έκανε» στην Αεροπορία.

Πώς γίνεται ένας δήμαρχος, ο οποίος δεν σέβεται θεσμικά τους αντιπάλους του, ειδικά αυτούς που προέρχονται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο, να χρησιμοποιεί ακόμα και ονόματα πρώην προέδρων του κόμματος, να μένει στο απυρόβλητο από το κυβερνητικό κόμμα;

Καλό θα ήταν η Ν.Δ. να μαζέψει τον δήμαρχό της, γιατί εκθέτει τα χιλιάδες στελέχη της στην πόλη μας και με δική του ευθύνη συνεχίζει με επιτυχία τη διάσπαση εντός αυτής.

Αν μη τι άλλο, η κομματική αντιπαράθεση στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή πολώνεται ακραία…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet