Δ. Αποστολάκος: Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο
Αθλητισμός

Δ. Αποστολάκος: Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο

Για «αναληθή δημοσιεύματα» σχετικά με τον αθλητικό σχεδιασμό του Δήμου Πεντέλης κάνει λόγο η διοίκηση του Δήμου και πιο συγκεκριμένα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, Δημήτρης Αποστολάκος.

Ο κ. Δ. Αποστολάκος τονίζει για τη νέα διοίκηση ότι: «Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις από κάποιους “καλοθελητές” δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Πεντέλης:

Απαντώντας σε αναληθή δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τον αθλητικό σχεδιασμό του Δήμου Πεντέλης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού, Δημήτρης Αποστολάκος, προέβη σε ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα αυτά, χαρακτηρίζοντας τα ως fake news και διασπορά ανυπόστατων φημών, ζητώντας παράλληλα τη διόρθωση και ανάκλησή τους, επισημαίνοντας ότι αν χρειαστεί θα καταφύγει και στη νομική οδό.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκου, έχει ως εξής:

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στον τομέα του Αθλητισμού του Δήμου από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, προφανώς δεν ικανοποιούν εκείνους που θα χάσουν τα οφέλη που είχαν μέχρι σήμερα από την μέχρι τώρα γκρίζα κατάσταση και ήδη διαφαίνεται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους. 

Η διασπορά fake news στο διαδίκτυο και στον Τύπο, η δημιουργία ανυπόστατων φημών στον Δήμο και οι σαθρές κινήσεις εντυπωσιασμού δεν πτοούν τη νέα διοίκηση. Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις από κάποιους «καλοθελητές» δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. 

Τέλος, σχετικά με κάποια δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου αναφορικά με τον αθλητικό σχεδιασμό του Δήμου, ακριβώς επειδή είναι αναληθή, καλώ τους υπευθύνους να προβούν σε διόρθωση και ανάκληση των δημοσιευμάτων. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εντός της ημέρας τότε θα επιλέξουμε τη νομική οδό εναντίον τους. Να σημειωθεί επίσης στο σημείο αυτό, πως ουδέποτε κάλεσαν εμένα ως εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού, αλλά ούτε και τους υπεύθυνους του Δήμου για να ελέγξουν την υπόσταση των όσων αναφέρουν. Αντιθέτως μάλιστα, τους κάλεσα εγώ ο ίδιος σχετικά με το γεγονός ζητώντας τους και τηλεφωνικά να ανακαλέσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet