Με 189 μονάδες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Με 189 μονάδες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος Δήμου Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 17η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, την οποία διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών και των πολιτών.

Όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, «Ανταποκρινόμενοι στα κάλεσμα του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκατοντάδες εθελοντές πολίτες και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου, το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για να προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος».

Ειδικότερα, 196 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στο δημαρχείο Αμαρουσίου και μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν 189 μονάδες αίματος με την υποστήριξη του επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ».

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο δήμαρχος Γ. Πατούλης, όπως μας ενημερώνει το ακόλουθο κείμενο της ανακοίνωσης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθησία, την ευγενική και ανιδιοτελή ύψιστη προσφορά τους προς τον συνάνθρωπό μας, καθώς και στο ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του «Αμαλία Φλέμιγκ» και το προσωπικό του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ.

Σημαντική ήταν και η προσφορά των χορηγών, οι οποίοι με τις ευγενικές χορηγίες τους υποστήριξαν τη διεξαγωγή της 17ης εθελοντικής αιμοδοσίας. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις «3Ε», Κρητικά Προϊόντα «Καπρίς», το αρτοποιείο «Παπασυμεών» και το «Cute Café».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet