Αλ. Μουστόγιαννης: Είναι λαϊκισμός κ. Ζορμπά να υπερασπίζεται κάποιος τα συμφέροντα των υπαλλήλων του Δήμου;
Πολιτική

Αλ. Μουστόγιαννης: Είναι λαϊκισμός κ. Ζορμπά να υπερασπίζεται κάποιος τα συμφέροντα των υπαλλήλων του Δήμου;

Με αφορμή την ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, μετά το πέρας του «θρίλερ» της περασμένης εβδομάδας, αναφορικά με τις 24 απολύσεις εργαζομένων στους ΠΑΙΣΔΑΠ, η παράταξη Αγία Παρασκευή – Μια Γενιά Μπροστά, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, επαναφέρει το θέμα.

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει ότι «ο κ. Ζορμπάς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη μας με την εμμονή του να μην ανανεώσει την σύμβαση 24 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς», ενώ προσθέτει ότι «στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ της προηγούμενης βδομάδας ο δήμαρχος της πόλης απαξίωσε τους υπαλλήλους και με τη γνωστή του συμπεριφορά κατάφερε να ανοίξει ένα θέμα, στο οποίο υπήρχε λύση, την οποία όμως δεν ήθελε να συζητήσει με τις παρατάξεις και με κανέναν».

Όπως συμπληρώνει η παράταξη, «η πρόταση του καταψηφίστηκε παρότι έχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ. και αναγκάστηκε τις επόμενες μέρες να κάνει μια πρώτης τάξεως κυβίστηση και πήρε πίσω την πρότασή του και έτσι λίγες μέρες μετά συμφώνησε στην ανανέωσή τους».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής της η παράταξη αναφέρει:

«Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι ότι βγάζει ανακοίνωση και κατηγορεί τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για λαϊκισμό.

»Είναι λαϊκισμός να υπερασπίζεται κάποιος τα συμφέροντα των υπαλλήλων του Δήμου;

»Είναι λαϊκισμός να εκτελούμε τα καθήκοντα μας ως αντιπολίτευση; Καλά θα κάνει να εξηγήσει στους δημότες της πόλης αν ισχύουν αυτά που είπε η συνεργάτιδα του κ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία δημόσια δήλωσε ότι όποιος δεν συμφωνεί παραιτείται και έτσι έπραξε η ίδια και παραιτήθηκε από το Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ. Έτσι πορεύεται; Χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση;

»Τον καλούμε να επανέλθει στην πραγματικότητα γιατί η πόλη έχει μείνει πίσω και επιτέλους να μας παρουσιάσει το σχέδιο του για την Αγία Παρασκευή!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet