Τραγούδια και προσφορά από τους μαθητές της Ελληνικής Παιδείας
Κοινωνία

Τραγούδια και προσφορά από τους μαθητές της Ελληνικής Παιδείας

Τριάντα πέντε μαθητές μαζί με καθηγητές του Δημοτικού και Γυμνασίου του Σχολείου «Ελληνική Παιδεία» επισκέφθηκαν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη γεμίζοντας το δημαρχείο με παιδικά τραγούδια.

Ο σκοπός αυτής της ιδιαίτερα ζεστής επίσκεψης των παιδιών ήταν για να παραδώσουν στον δήμαρχο μία μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που συγκέντρωσαν για τους πολίτες του Δήμου που τα έχουν ανάγκη.

Οι μαθητές του σχολείου «Ελληνική Παιδεία» στο γραφείο του δημάρχου Λυκόβρυσης - ΠεύκηςΟ δήμαρχος, ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανιδιοτελή προσφορά των παιδιών, των γονιών τους και του διδακτικού προσωπικού του Σχολείου, ευχαρίστησε τα παιδιά και με τη σειρά του, τους δώρισε από ένα αναμνηστικό δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων που έρχονται.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών και των καθηγητών τους στο γραφείο του δημάρχου τραγούδησαν, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για αυτή την πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Παρόντες ήταν επίσης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο αντιδήμαρχος Πεύκης Χρήστος Φωτίδης. Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος ανέφερε στους μαθητές, ότι η δράση τους αυτή πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι παράδειγμα Παιδείας και Πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet