Συνεχίζεται το διαδικτυακό πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος από το Κ.Π. «Προνόη»
Κοινωνία

Συνεχίζεται το διαδικτυακό πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος από το Κ.Π. «Προνόη»

Συνεχίζεται το πρόγραμμα για τη διακοπή καπνίσματος, όπως ενημερώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Προνόη» Δήμου Κηφισιάς.

Ειδικότερα, ξεκινά τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, από τις 19:00 έως τις 20:30 και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ συναντήσεις 90 λεπτών, ενώ πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική διαδικτυακή συνάντηση με το κάθε μέλος και  την συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και εκείνος/η να ενημερωθεί αναλυτικότερα για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Η ομάδα απευθύνεται σε ενήλικες καπνιστές και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι  14 άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ομάδα είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, π.χ. υπολογιστή με μικρόφωνο, κάμερα και ηχείο, tablet, laptop ή μια έξυπνη συσκευή τηλεφώνου, προκειμένου να συνδεθούν στη διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας ZOOM.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet