Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου: Ξεπουλιούνται για 35 χρόνια οι εγκαταστάσεις τένις στο ΟΑΚΑ
www.oaka.com.gr
Κοινωνία

Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου: Ξεπουλιούνται για 35 χρόνια οι εγκαταστάσεις τένις στο ΟΑΚΑ

Στη μη συζήτηση στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου των εξελίξεων σχετικώς με την προωθούμενη εκμίσθωση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Αντισφαίρισης (τένις) στο ΟΑΚΑ αναφέρεται η αριστερή ριζοσπαστική κίνηση Εκτός των Τειχών Αμαρουσίου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά -κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου- ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μαζί με την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής, μας έδειξαν το αντιδημοκρατικό τους πρόσωπο, όταν αρνήθηκαν την τοποθέτηση σε εκπρόσωπο των εργαζόμενων στο ΟΑΚΑ, αλλά και σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, σχετικά με την προωθούμενη εκμίσθωση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Αντισφαίρισης (Τένις). Είχε προηγηθεί η άρνηση του προεδρείου να δώσει τον λόγο στους εργαζόμενους στην τελευταία Ημέρα του Πολίτη.

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος, για άλλη μια φορά, μας αποδεικνύουν την υποταγή τους στις κεντρικές κυβερνητικές επιλογές σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων χώρων, κόντρα στο συμφέρον των δημοτών του Μαρουσιού και του ελληνικού λαού.

Πιστοί στις ιδεολογικές τους εμμονές και στο μίσος τους για καθετί δημόσιο, κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να μην συζητηθεί και να περάσει στα κρυφά το επιχειρούμενο ξεπούλημα τμήματος των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (τένις).

Αν και γνώριζαν την προωθούμενη διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού, καθώς στο Δ.Σ. του ΟΑΚΑ συμμετέχει εκπρόσωπος του Δήμου, όχι μόνο δεν ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο (όπως θα όφειλαν) για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αλλά και αρνήθηκαν την τοποθέτηση στον εκπρόσωπο των εργαζόμενων στο ΟΑΚΑ και σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης στην τελευταία συνεδρίαση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet