Ροή Ειδήσεων
Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση «Αθλητισμός: Πηγή ζωής για τα παιδιά» στο Μαρούσι Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση «Αθλητισμός: Πηγή ζωής για τα παιδιά» στο Μαρούσι «Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς 2026» στις 12 και 13 Νοεμβρίου «Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς 2026» στις 12 και 13 Νοεμβρίου ΣΜΠΕ για τα ραδιενεργά απόβλητα: Κοινή επίσκεψη Γ. Μυλωνάκη και Ηλ. Αποστολόπουλου στον «Δημόκριτο» ΣΜΠΕ για τα ραδιενεργά απόβλητα: Κοινή επίσκεψη Γ. Μυλωνάκη και Ηλ. Αποστολόπουλου στον «Δημόκριτο» Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου πρόσφερε 160 μερίδες φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου πρόσφερε 160 μερίδες φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέοι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Νέοι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση «Αθλητισμός: Πηγή ζωής για τα παιδιά» στο Μαρούσι Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση «Αθλητισμός: Πηγή ζωής για τα παιδιά» στο Μαρούσι «Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς 2026» στις 12 και 13 Νοεμβρίου «Κλιματική Εβδομάδα Κηφισιάς 2026» στις 12 και 13 Νοεμβρίου ΣΜΠΕ για τα ραδιενεργά απόβλητα: Κοινή επίσκεψη Γ. Μυλωνάκη και Ηλ. Αποστολόπουλου στον «Δημόκριτο» ΣΜΠΕ για τα ραδιενεργά απόβλητα: Κοινή επίσκεψη Γ. Μυλωνάκη και Ηλ. Αποστολόπουλου στον «Δημόκριτο» Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου πρόσφερε 160 μερίδες φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου πρόσφερε 160 μερίδες φαγητού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέοι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής Νέοι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Συνάντηση Μπάμπαλου – Μαυρίδη για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Συνάντηση Μπάμπαλου – Μαυρίδη για τους βρεφονηπιακούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών που ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προσφέρει μέσα από τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις οικογένειες των δημοτών της πόλης, συζήτησαν ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Τάσος Μαυρίδης, σε συνάντησή τους στα γραφεία της Εταιρείας, παρουσία και της αρμόδιας για τη λειτουργία των σταθμών αντιδημάρχου Κωνσταντίνας Γεωργοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μαυρίδη ότι όλοι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου συμμετέχουν και φέτος στο πρόγραμμα επιδότησης μέσω voucher της ΕΕΤΑΑ για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών το νέο σχολικό έτος. Έτσι, ο Δήμος θα είναι σε θέση να καλύψει και αυτό το καλοκαίρι το 100% των οικογενειών που θα λάβουν voucher από το πρόγραμμα. Η πλατφόρμα της ΕΕΤΑΑ για τις αιτήσεις θα ανοίξει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, οι δύο πλευρές διερεύνησαν τρέχοντα αλλά και μελλοντικά χρηματοδοτικά προγράμματα για την περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις παροχές φιλοξενίας προς τα παιδιά της πόλης μας.

«Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στις οικογένειες του Ηρακλείου μέσα από τους 5 βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας. Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και, συνεπώς, η ευθύνη να τα καθοδηγήσουμε σωστά στα πρώτα τους σχολικά βήματα είναι μεγάλη. Για αυτό αναζητούμε συνεχώς τρόπους και συμμαχίες για να τους προσφέρουμε ακόμα πιο πολλά. Στόχος μας οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου να είναι το δεύτερό τους σπίτι. Στον κ. Μαυρίδη βρίσκουμε έναν σύμμαχο σε αυτήν μας την προσπάθεια», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Δημοφιλή άρθρα