Ροή Ειδήσεων
Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Συμπολιτεία: Ξεκινά η μεγάλη ανάπλαση που δρομολογήσαμε στα Μελίσσια

Συμπολιτεία: Ξεκινά η μεγάλη ανάπλαση που δρομολογήσαμε στα Μελίσσια

Ανακοίνωση για τη μεγάλη ανάπλαση των οδών Γεννηματά, Θήρας και τμήματος της Ζωοδόχου Πηγής, στα Μελίσσια, η οποία ξεκίνησε, εξέδωσε η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά, στον Δήμο Πεντέλης, επί διοικήσεως Κεχαγιά «σχεδιάσαμε, προετοιμάσαμε, ωριμάσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του με 2,4 εκατ. ευρώ, από το Ταμείο Ανάκαμψης», την ώρα που «Η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου επιβάλλει νέα χαράτσια, δήθεν για να χρηματοδοτήσει νέα έργα. Κάθε μέρα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο ποιος μπορεί καλύτερα…».

Η πλήρης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η οποία συνοδεύεται από βίντεο, έχει ως εξής:

«Η μεγάλη ανάπλαση των οδών Γεννηματά, Θήρας και τμήματος της Ζωοδόχου Πηγής, στα Μελίσσια, ξεκίνησε. Το έργο που ως ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ σχεδιάσαμε, προετοιμάσαμε, ωριμάσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του με 2,4 εκατ. ευρώ, από το Ταμείο Ανάκαμψης, παίρνει σάρκα και οστά.

Με την ολοκλήρωσή του θα μειωθεί η ταχύτητα των οχημάτων και ο κυκλοφοριακός φόρτος στην περιοχή, ενώ θα διασφαλιστεί η ασφαλής και ανεμπόδιστη βαδισιμότητα πεζών και ατόμων με προβλήματα στην κινητικότητα. Έτσι, οι συμπολίτες μας που αθλούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο “Παναγιώτης Τριανταφύλλου”, αλλά και εκείνοι που επισκέπτονται το άλσος και την παιδική χαρά της οδού Θήρας, καθώς και τη “Γέφυρα της Δουκίσσης Πλακεντίας” θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ένα άλλο επίπεδο στην καθημερινότητά τους.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση της περιοχής, με διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, κατασκευή ποδηλατόδρομου, δημιουργία οργανωμένων θέσεων στάθμευσης μέσω εσοχών, τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης για τον περιορισμό της ταχύτητας, δημιουργία διαβάσεων πεζών, κυκλοφοριακές επεμβάσεις για άτομα με προβλήματα στην κινητικότητα, ενίσχυση της φύτευσης στα πεζοδρόμια και δημιουργία «πάρκων τσέπης», φωτισμό των οδών με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας led, σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων μέσων μετακίνησης και τοποθέτηση καθιστικών και συστημάτων “έξυπνων” τεχνολογιών.

“Είμαι πολύ περήφανη που ένα ακόμη σημαντικό έργο αναβάθμισης της πόλης μας, το οποίο ως ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ μελετήσαμε, ωριμάσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότησή του σε χρόνο ρεκόρ, αρχίζει να υλοποιείται”, δηλώνει σχετικά η τέως δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά και προσθέτει: “Εμείς, την περίοδο 2019-2023, εκτελέσαμε και ωριμάσαμε περισσότερα από 140 έργα στην πόλη μας, φέρνοντας χρηματοδοτήσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ, χωρίς να επιβαρύνουμε τους συμπολίτες μας. Η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου επιβάλλει νέα χαράτσια, δήθεν για να χρηματοδοτήσει νέα έργα. Κάθε μέρα αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο ποιος μπορεί καλύτερα…”».

Δημοφιλή άρθρα