Ο δήμαρχος Πεντέλης βραβεύθηκε σε εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Πεντέλης βραβεύθηκε σε εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, με επιτυχία και με την πρωτοβουλία της υπεύθυνης Αιμοδοσίας του ΟΚΠΑ Δήμου Πεντέλης Αγνής Ζώη η ομιλία της εκλεκτής επιστήμονος, αιματολόγου και διευθύντριας Αιματολογικής Κλινικής του Γ.Ν. «Ο Ευαγγελισμός», Μαρίας Παγώνη.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε από τον πρόεδρο του ΟΚΠΑ Άγγελο Παλαιοδήμο ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης για την εθελοντική του προσφορά.

Ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κατά τη βράβευση του δημάρχου Πεντέλης, δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «Με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης που είχε ως θέμα την ύψιστη εθελοντική προσφορά, αυτήν της προσφοράς ζωής, της προσφοράς αίματος, και από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης, θα τιμήσουμε σήμερα έναν συμπολίτη μας για τον πολυδιάστατο ρόλο του στις εθελοντικές δράσεις του Δήμου Πεντέλης.

»Πρώτον: Ως απλός εθελοντής που κάθε τόσο δίνει τη μάχη με τα καιρικά φαινόμενα και τις θεομηνίες και συμμετέχει αδιάλειπτα στις αιμοδοσίες.

»Δεύτερον: Ως ιδρυτής και πρωτεργάτης φορέων εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς όπως της δωρεάν διανομής τροφίμων της Εστίας Αγάπης και του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης.

»Τρίτον: Ως επικεφαλής εθελοντικών δράσεων κοινωνικής προσφοράς και πολιτικής προστασίας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και υπερτοπικά από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας & Εθελοντισμού της ΠΕΔΑ.

»Και τέταρτον και σπουδαιότερο ως πηγής έμπνευσης πολλών συμπολιτών μας που εντάσσονται δυναμικά στο εθελοντικό κίνημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet