Ημερίδα για την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ημερίδα για την εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Απασχόληση Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση (θεματικό εργαστήριο), με τίτλο «Η εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης», που υλοποιεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Αμαρουσίου, Αγίας Παρασκευής και Βριλησσίων» και ειδικότερα της δράσης 18 με τίτλο «Ειδικές Υπηρεσίες Συμβουλευτικής προς τους Εργοδότες». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στις 15:00, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Βασ. Σοφίας 9, στο Μαρούσι.

Το Θεματικό Εργαστήριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις της περιοχής παρέμβασης του προγράμματος και περιλαμβάνει παρουσίαση των Συστημάτων Διαχείρισης Εταιρικής Ευθύνης ISO 26001 και SA 800, ενώ θα καλύπτει μία σειρά από θέματα τα οποία έχουν άμεση σχέση με την Ανάπτυξη και Προώθηση μίας επιχείρησης.

Το αντικείμενο του θεματικού εργαστηρίου στοχεύει στην ενημέρωση των επιχειρήσεων για το νέο πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, το οποίο απαιτεί περισσότερο από ποτέ, την υιοθέτηση της ευθύνης απολογισμού και διαφάνειας. Οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν υπεύθυνες πρακτικές, μεριμνούν για την τοπική κοινωνία και αλληλεπιδρούν εποικοδομητικά με τα ενδιαφερόμενα μέρη, έχουν τη δυνατότητα να οδηγηθούν σε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Θεματικό Εργαστήριο είναι ανοικτό και δωρεάν για το ευρύ κοινό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και για όλα τα ΤΟΠΣΑ Περιφέρειας Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet