Παραίτηση (ή αποπομπή;) Ευ. Αυλήτη
Πολιτική

Παραίτηση (ή αποπομπή;) Ευ. Αυλήτη

Την παραίτησή του από εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών ανακοίνωσε προφορικά στον δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Αυλήτης, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος έκανε αποδεκτή την παραίτηση κι ευχαρίστησε τον κ. Ευάγγελο Αυλήτη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία τους.

Πάντως, η παραπάνω ενημέρωση έρχεται να αμφισβητηθεί από τον ίδιο τον κ. Βαγγέλη Αθυλήτη, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει μία διαφορετική διάσταση στο γεγονός, αφήνοντας σαφείς αιχμές και για το επίπεδο συνεργασίας του με τον δήμαρχο.

Ακολουθεί η δήλωση του δημοτικού συμβούλου:

Δήλωση Β. Αυλήτη

Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με τον κ. Νίκο Χιωτάκη, κατά την οποία τον ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να μην είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του στις επόμενες δημοτικές εκλογές, είχε την «ευγενή καλοσύνη» να με απαλλάξει από τα καθήκοντα του Εντεταλμένου Συμβούλου των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Παρόλο που πιστεύω ότι είχα ακόμη έργο να προσφέρω σε αυτό τον τόσο πολύ ευαίσθητο τομέα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χιωτάκη για τη μέχρι χθες, όχι και τόσο ανέφελη, συνεργασία μας.

Δράττομαι, δε της ευκαιρίας να ευχαριστήσω το σύνολο του παιδαγωγικού προσωπικού για την αγαστή συνεργασία και τις πολύτιμες εμπειρίες που μου προσέφεραν, και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή τους. Πάνω απ’ όλους, τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στον τόσο σημαντικό τομέα των Παιδικών Σταθμών.

Βαγγέλης Αυλήτης

Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet