Σε εορταστικό κλίμα τα εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Σε εορταστικό κλίμα τα εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 τα εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Μετά τον αγιασμό από τον πρεσβύτερο Ευστράτιο του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου, τονίζοντας την ανάγκη για τη συνέχιση “του αθόρυβου αλλά αποτελεσματικού αυτού έργου”.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η πρόεδρος του Συλλόγου, Βίκυ Μάλαμα, η οποία εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση παραχώρησης του συγκεκριμένου χώρου στον Σύλλογο, όσους βοήθησαν στην ανακαίνιση του χώρου και στη χορήγηση του εξοπλισμού του, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Επίσης ευχαρίστησε την πρώην πρόεδρο του Συλλόγου, Ελένη Μάλλα, για την επιμέλεια της ανακαίνισης του χώρου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κων/νος Νικολιδάκης, αναφέρθηκε στη παρεχόμενη από τον Σύλλογο βοήθεια προς τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Στα εγκαίνια του γραφείου του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Παπανικολάου, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικ. Γκαραβέλλας, Δημ. Κατραμάδος, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ.-, Δημήτρης Κωνστάντος, ο πρώην αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μπόλλας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ 2020, Παναγιώτης Ιωάννου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «ΤΑΛΩΣ», Γιώργος Καρχιλάκης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης, Χριστίνα Παπαρούπα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με μουσική, χορό, μπουφέ με γευστικά εδέσματα από τις κυρίες του Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου, καθώς και λαχειοφόρο αγορά.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαριστούν από καρδιάς τους τεχνικούς Νικ. Γκιουζελάκη και Οδυσσ. Παπάζογλου για τη σημαντική προσφορά τους στην ανακαίνιση του χώρου, καθώς και το μέλος του Συλλόγου Λυγερή Καρδάμη για τη μεσολάβησή της στην εταιρεία BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ για τη χορήγηση επίπλων γραφείου. Επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΙΩΤΗΣ, τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ DALIA και KARAVAN και το ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΜΑΝΤΑΣ για την πολύτιμη προσφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet