Ο Αετός έπιασε καλή απόδοση αλλά παραχώρησε το 1-1 στη Μεταμόρφωση
Αθλητισμός

Ο Αετός έπιασε καλή απόδοση αλλά παραχώρησε το 1-1 στη Μεταμόρφωση

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αετό την Κυριακή (6/12/2015) το μεσημέρι απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας και επίδοξη πρωταθλήτρια του ομίλου Α.Ε. Μεταμόρφωσης, με τελικό αποτέλεσμα 1-1. “Μια εμφάνιση που δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ομάδα αυτή και οι παίκτες της όταν αφήνονται ελεύθεροι να παίξουν το παιχνίδι τους και αντιμετωπίζουν τους αγώνες τους με πίστη, αισιοδοξία και επιθετικό πνεύμα”, όπως αναφέρεται στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, απ΄ όπου και η περιγραφή του αγώνα που ακολουθεί.

Οι φιλοξενούμενοι από τη Μεταμόρφωση κατέβηκαν στον αγώνα με μια ιδιαίτερα ενισχυμένη ομάδα, αποτελούμενη μεταξύ άλλων από τους έγχρωμους έμπειρους και γρήγορους επιθετικούς Ουνρόε και Οκόνο, τον γνωστό σε όλους Ολλανδό(!) στράικερ Βαν Αμερόγκεν, τους έμπειρους Βανδώρο και Χ’Ιωαννίδη (παίκτες άλλοτε της Πεύκης) στα μετόπισθεν και τον δαντελένιο Δαβερώνη στο επιτελικό κομμάτι του παιχνιδιού. Απέναντι σ’ αυτή τη δύναμη πυρός ο Αετός αντιπαρέταξε ποιότητα παικτών, ομαδικότητα και οργάνωση παιχνιδιού, τσαγανό στις μονομαχίες και έξυπνες επιλογές στην επίθεση, παίζοντας έτσι πραγματικά στα ίσια τους επίδοξους πρωταθλητές.

Μετά από ένα ημίχρονο μοιρασμένο σε κατοχή μπάλας και ευκαιρίες, όπου οι φιλοξενούμενοι είδαν τη μπάλα στο δοκάρι μετά από τσίμπημα του Οκόνο, τα δε Αετόπουλα δυό κεφαλιές εξ επαφής (μία Σούνη και μία Γκατζιώρα) ψηλά άουτ, η ομάδα μπήκε περιέργως με άλλη διάθεση στο β’ μέρος, επηρεασμένη προφανώς από την ανάπαυλα(;) και οπισθοχώρησε αφήνοντας χώρο και μπάλα στους αντιπάλους. Και όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν αφήνεις πεδίο στον αντίπαλο να σε πιέσει, κάπου γίνεται το λάθος που αυτή τη φορά ήταν ένα τακουνάκι του εορτάζοντα Νίκου στο 70’ του αγώνα προς το κέντρο της άμυνας, που έδωσε την ευκαιρία στον Αμερό (που σπάνια συγχωρεί) να σουτάρει επιτυχημένα στο δεξί γάμα του σταθερότατου Παναγή.

Όσοι πίστευαν σε κατάρρευση της ομάδας από τη στιγμή που θα δεχόταν πρώτη γκολ διαψεύστηκαν οικτρά, γιατί αντίθετα το 0-1 αφύπνισε τους παίκτες μας που πέρασαν άμεσα στην αντεπίθεση και 5 λεπτά αργότερα ο Δημητριάδης γύρισε ωραία τη μπάλα με το κεφάλι προς τον Μπανταβά που έμπαινε πλακωμένος με το γκάζι στο πάτωμα και σκόραρε με άμεσο διαγώνιο σουτ. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα ο μικρός λίγο έλειψε να κάνει την πλήρη ανατροπή, έχοντας σαν παράδειγμα και τον Πετράκη από τον αγώνα του Α.Ο. Πεύκης, όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Οικονόμου μπήκε ωραία στα πλευρά της άμυνας της Μεταμόρφωσης και πλάσαρε πάνω από τον τερματοφύλακα με την μπάλα να περνά εκατοστά έξω από το κάθετο δοκάρι.

Τελικά η ισοπαλία αποτελεί επιτυχία για τη Μεταμόρφωση, αφού ενδεικτική της πίεσης που ένιωσε ήταν άλλωστε η αλλαγή του σκόρερ Αμερό αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ του με αμυντικό, στη προσπάθεια να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που μπροστά σε δυό γεμάτες εξέδρες με κόσμο και συναθλητές τους απ’ όλη την περιοχή έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι! Θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι και να χρησιμοποιήσουν την απόδοση αυτή, καθώς και την οργάνωση παιχνιδιού που είχαν, ως οδηγό τους για το μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet