Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας συστήνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής

Ομάδα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας συστήνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής
Φωτογραφία: freepik.com

Με προτεραιότητα την αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ενίσχυση της πρόληψης έναντι φυσικών καταστροφών, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, διά μέσου του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, προχωρά στη σύσταση Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής στο Μητρώο Εθελοντών, στο παρακάτω link https://forms.gle/nQPexvQJ7d5NoBF17.

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας θα παρακολουθήσουν ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης για την απόκτηση των απαιτούμενων γνώσεων και δεξιοτήτων, ενώ θα εξοπλιστούν με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις δράσεις τους. Παράλληλα θα συμμετάσχουν σε δράσεις που αφορούν την προστασία του Δήμου και της δασικής περιοχής με την οποία συνορεύει, καθώς και σε επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης.

Την ομάδα εθελοντών θα συντονίζει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μάκης Τάρλας.

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία: «Τα τελευταία χρόνια καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε σημαντικές προκλήσεις στα ζητήματα περιβάλλοντος, λόγω των δραματικών συνεπειών της κλιματικής κρίσης. Σε αυτό το πλαίσιο χρέος και καθήκον μας είναι να αυξήσουμε τα επίπεδα πρόληψης και να οχυρώσουμε τις πόλεις μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για την αποτελεσματικότερη προστασία της ζωής και των περιουσιών των πολιτών.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε τους πολίτες συμμέτοχους. Θεωρούμε τον εθελοντισμό ύψιστη πράξη αλληλεγγύης και ευθύνης, γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων κάθε πολίτη ξεχωριστά που θα θελήσει να γίνει μέλος της ομάδας μας. Η δύναμή μας είναι στο μαζί».

Σημειώνεται ότι η έδρα της Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας θα βρίσκεται στα γραφεία του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, Σπάρτης 1, και οι δραστηριότητές της θα περιορίζονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Πληροφορίες και επικοινωνία: 210 6084614

Δημοφιλή άρθρα