Ροή Ειδήσεων
Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Επιτυχής διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Κηφισιάς Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Συμμαχία για την Ανατροπή το Μαρούσι: Μίζες και φακελάκια πέφτουν σαν το χαλάζι Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Αθ. Μπάρκας: Απών από τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ο Δήμος Πεντέλης Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Ερώτηση για τη δημιουργία σχολικών μονάδων στο Μαρούσι από τον Δ. Πολυχρονιάδη Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Άγριο ξύλο σε νεαρούς στην Κηφισιά που χρωστούσαν στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Γ. Σγουρός: Διπλή εκτροπή στην Περιφέρεια Αττικής η επιμονή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και η μη σύγκληση του ΠΕ.ΣΥ.

Γ. Σγουρός: Διπλή εκτροπή στην Περιφέρεια Αττικής η επιμονή στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και η μη σύγκληση του ΠΕ.ΣΥ.

Με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει όσον αφορά στις εκλογές των εργαζόμενων της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίες -με απόφαση περιφερειάρχη- θα πρέπει να λάβουν χώρα διαδικτυακά, αλλά και τη μη συζήτηση του εν λόγω θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο επικεφαλής της παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κάνει λόγο για «διπλή αντιδημοκρατική εκτροπή».

Ειδικότερα, ο κ. Σγουρός αναφέρει τα εξής:

Εκτροπή πρώτη: Ο κ. Πατούλης επιμένει αντιδημοκρατικά στην διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων των υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, με πρόσχημα τον κορωνοϊό.

Είναι ο μόνος περιφερειάρχης της χώρας που προχωρά σε μια τέτοια διάτρητη διαδικασία, όταν οι συνάδελφοί του θα κάνουν διά ζώσης εκλογές, δηλώνοντας τον σεβασμό τους στην ΑΔΕΔΥ και τα συνδικαλιστικά όργανα.

Εκτροπή δεύτερη: Η αντιδημοκρατική άρνηση της διοίκησης να συγκαλέσει συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου της Περιφέρειας, όπως νομίμως ζήτησε η παράταξή μας και άλλες έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 167 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει!

Πρόκειται για πρωτοφανή ευτελή, αντιδημοκρατική, αυθαίρετη και παράνομη ενέργεια που συνιστά πλήρη υποβάθμιση του Περιφερειακού Συμβουλίου και καταπάτηση κάθε έννοιας χρηστής διοίκησης.

Καταγγέλλουμε τον κ. Πατούλη για αντιδημοκρατική εκτροπή, περιφρόνηση των θεσμών και καταπάτηση κάθε κανόνα λειτουργίας του μεγαλύτερου Περιφερειακού Συμβουλίου της χώρας.

Ο κ. Πατούλης μπορεί να αποφεύγει τον διάλογο… «όπως ο διάβολος το λιβάνι», αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε την επιστροφή σε εποχές παραλογισμού.

Δημοφιλή άρθρα