Μέτρα για παιδότοπους… κατόπιν εορτής
Κοινωνία

Μέτρα για παιδότοπους… κατόπιν εορτής

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον τραυματισμό της αδερφής του σε λούνα παρκ στο Ελληνικό, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ανακοίνωσε ότι από τις 30 Ιουνίου όσοι παιδικοί ή βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδότοποι αλλά και ψυχαγωγικοί χώροι για παιδιά δεν θα φέρουν το ειδικό σήμα που θα πιστοποιεί ότι τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα κλείνουν και θα σφραγίζονται

Ενημερώνοντας την αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με τις, ετεροχρονισμένες, πρωτοβουλίες του υπουργείου Εσωτερικών ώστε να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά, ο κ. Γ. Μιχελάκης τόνισε ότι παρ΄ ότι η εντολή είναι όλοι οι δήμου να έχουν ολοκληρώσει τους σχετικούς ελέγχους μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2014, ελάχιστοι είναι αυτοί που δυστυχώς ανταποκρίθηκαν για να εφοδιαστούν με το ειδικό σήμα.

«Ή θα προσαρμοστούν ή θα σφραγιστούν. Το σήμα είναι απαραίτητο για να ξέρει ο κάθε γονιός ότι ο χώρος που πάει το παιδί του είναι πιστοποιημένος. Και πιστεύω ότι οι νέες δημοτικές αρχές που θα εκλεγούν θα έχουν την ευαισθησία να τον κλείσουν αν δεν τηρεί τις προδιαγραφές» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet