Σοβαρές ελλείψεις στο τμήμα Πρασίνου Αγ. Παρασκευής εντοπίζει η μείζων μειοψηφία
Ποιότητα Ζωής

Σοβαρές ελλείψεις στο τμήμα Πρασίνου Αγ. Παρασκευής εντοπίζει η μείζων μειοψηφία

Ο επικεφαλής και στελέχη της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας επισκέφθηκαν  το τμήμα Πρασίνου (Περιβάλλοντος) του Δήμου, για ενημέρωση  πάνω στα προβλήματα της Υπηρεσίας και των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα στελέχη της παράταξης ενημερώθηκαν από την προϊσταμένη της Υπηρεσίας, Φωτεινή Τσαχπίνογλου, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Σιδέρης.

Τα συμπεράσματα από την ενημέρωση  των υπηρεσιακών παραγόντων, όπως τα «κωδικοποίηση» η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, είναι τα παρακάτω:

  • Το προσωπικό που υπηρετεί (15 άτομα) έχει μειωθεί και δεν επαρκεί για τις ανάγκες της πόλης. Υπάρχει δε μεγάλη έλλειψη κρισίμων ειδικοτήτων. Ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν, όλοι οι υπάλληλοι να ασχολούνται με όλες τις εργασίες, ακόμη και όταν αυτές δεν είναι στα καθήκοντά τους.
  • Η εργασία της Υπηρεσίας έχει αυξηθεί πολύ, λόγω και της Βιοκλιματικής Κοντοπεύκου.
  • Δεν υπάρχει «Κανονισμός Πρασίνου».
  • Δεν υπάρχουν αυτοκίνητα για τις ανάγκες της Υπηρεσίας. Σε όσα υπάρχουν δεν έχει γίνει προμήθεια ανταλλακτικών, με αποτέλεσμα αυτά να ακινητούν πολλές φορές.
  • Με τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο κτήμα «ΜΠΕΛΜΠΑ» τις προηγούμενες ημέρες αποδείχτηκε ότι ο Δήμος είναι ανοχύρωτος και ανέτοιμος.
  • Έχει εφαρμοστεί πολιτική διακρίσεων μεταξύ υπαλλήλων διαφορετικών τμημάτων, της ίδιας όμως διεύθυνσης, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στο τμήμα Πρασίνου να μην μπορούν να πληρωθούν υπερωρίες 12 μηνών.

Μετά τη μελέτη των προβλημάτων και την επεξεργασία τους, η Αγία Παρασκευή η Πόλη μας δεσμεύτηκε να προτείνει λύσεις για την άμεση επίλυσή τους προ τη δημοτική Αρχή.

Τον επικεφαλής της παράταξης, Βασίλη Ζορμπά, συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Καψοκεφάλου, Κώστας Τσιαμπάς και Διονύσης Λέκας, το μέλος της Επιτροπής Εργασίας για την Καθημερινότητα στον Δήμο, Τάσος Δράκος και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Σπύρος Παπασπύρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet