Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση, διοργανώνει μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης υπό την αιγίδα του μακαριωτάτου αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Έως τις 31 Μαΐου 2016, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου και θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής.

Τα σχολικά τμήματα που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα:

  • Ένα tablet για κάθε μαθητή/μαθήτρια του σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.
  • Ένα MP4 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή
  • Ένα MP3 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του σχολικού τμήματος με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Επιπλέον, το 1ο σχολικό τμήμα πανελλαδικά θα κερδίσει ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Ρόδο (διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, πλήρη διατροφή, ξενάγηση και περιβαλλοντική δράση). Στην περίπτωση που το σχολικό τμήμα είναι Νηπιαγωγείου ή Δημοτικού, τότε θα κερδίσει και ένα ποδήλατο για κάθε μαθητή/μαθήτρια, επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης με αναμνηστικό δώρο και συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση.

Απευθυνόμενοι στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ιωάννης Σιδέρης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης, αναφέρουν: «Σας περιμένουμε στo Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας για να ανακυκλώσουμε όλοι μαζί, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet