Αλλάζουμε: Ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς έβγαλε τη «μάσκα» και φάνηκε το πραγματικό του πρόσωπο
Κοινωνία

Αλλάζουμε: Ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς έβγαλε τη «μάσκα» και φάνηκε το πραγματικό του πρόσωπο

Σε σκληρή γλώσσα απαντά η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μυλωνάκη, στην ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή (16/9) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Με μια ανακοίνωση – μνημείο διαστρέβλωσης και λαϊκισμού, ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς κατέβασε επιτέλους τη «μάσκα» τού δήθεν υπέρμαχου των συμφερόντων της Αγίας Παρασκευής και αποκάλυψε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει να υπηρετήσει είναι οι προσωπικές εμμονές του.

Αφού δεν… έπιασε η προσπάθειά του να περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα ενοικίασης του ακινήτου στο Κοντόπευκο για να «παρκάρει» εκεί το αμαξοστάσιο του Δήμου, λίγα 24ωρα μετά (τόση πρεμούρα πια;) επαναφέρει το θέμα με το πρόσχημα να μεταφέρει εκεί τις υπηρεσίες  Πρασίνου, Αυτεπιστασίας και του Διοικητικού Προσωπικού της Καθαριότητα. Το αποτέλεσμα, βέβαια, χάρη στην υπεύθυνη στάση των περισσότερων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν να μην επιτρέψει στον κ. Ζορμπά να σπαταλήσει πάνω από 120.000 ευρώ και να υποστεί ακόμη μία πολιτική ήττα.

Τώρα, στην παραζάλη του, αναζητά «ανίερες συμμαχίες» και «λαϊκιστές», διαστρεβλώνει την ουσιαστική και ρεαλιστική πρόταση που καταθέσαμε, η οποία σε καμία περίπτωση δεν επιβάρυνε κάποια περιοχή και προσπαθεί να κρύψει πίσω από παιδαριώδεις δικαιολογίες τη μία και μοναδική πραγματικότητα: Ότι αποδείχθηκε πολύ γρήγορα «λίγος» και ανίκανος να διοικήσει την πόλη.

Τον αφήνουμε να ζήσει τον προσωπικό του μύθο, ο οποίος «ξεφτίζει» καθημερινά σε κάθε γειτονιά της πόλης και στη συνείδηση κάθε πολίτη, για να καταρρεύσει με πάταγο στις επόμενες εκλογές.

Εμείς, ως «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να αποτρέψουμε τα πρόχειρα και επικίνδυνα σχέδιά του, που θα πάνε πίσω την Αγία Παρασκευή, και να προτείνουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις στα δεκάδες προβλήματα των πολιτών, που όταν δεν αγνοεί, αποδεικνύεται ανίκανη να αντιμετωπίσει η παρούσα διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet