Αγία Παρασκευή: Ο Σωτ. Ησαΐας διαψεύδει τα σενάρια περί μη καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023
Πολιτική

Αγία Παρασκευή: Ο Σωτ. Ησαΐας διαψεύδει τα σενάρια περί μη καθόδου του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

Με… σκωπτικό τρόπο αντιμετωπίζει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν τομεάρχης Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας Σωτήρης Ησαΐας τις προσπάθειες που -όπως λέει- γίνονται στο παρασκήνιο και στόχο έχουν να προεξοφλήσουν τη μη κάθοδό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιου δημάρχου.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σωτ. Ησαΐας αναφέρει:

«Πολιτικοί Υπερήλικοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μαζί με παρατρεχάμενους του απόλυτου μηδέν, μετρημένοι στα δάκτυλα της μία παλάμης, φαντασιώνονται τη μη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές, διαλαλώντας σε καθημερινή βάση ανυπόστατα ψεύδη. Τους συστήνω εγκράτεια και υπομονή στη σύγχρονη εποχή μας. Όλα στην ώρα τους!! Μέχρι τότε εύχομαι καλές διακοπές».

Αν επιχειρήσουμε να διαβάσουμε πίσω από τις… γραμμές, η ανάρτηση του Σωτ. Ησαΐα αφήνει εντελώς ανοιχτό το ενδεχόμενο καθόδου του στις εκλογές του 2023. Το «Ε» είχε επισημάνει από τον Ιανουάριο, με σχετικό άρθρο του (Αγία Παρασκευή: Μία υποψηφιότητα που ίσως να… ανάψει φωτιές στο γαλάζιο στρατόπεδο) ότι είναι πολύ πιθανό πρώην δημοτικός σύμβουλος από τον χώρο της Ν.Δ. να θέσει αυτή τη φορά υποψηφιότητα για δήμαρχος, κάτι που εάν τελικώς επιβεβαιωθεί θα φέρει τα πάνω κάτω στο γαλάζιο στρατόπεδο και όχι μόνο…

Το αν και πότε θα εκδηλώσει την υποψηφιότητά του ο Σωτ. Ησαΐας είναι κάτι που μόνο εκείνος γνωρίζει. Η αίσθησή μας είναι ότι το τέλος του χρόνου, αρχές του 2023 (δεδομένου ότι ίσως να έχουν μεσολαβήσει και εθνικές εκλογές, καθώς η δέσμευση του πρωθυπουργού δεν μπορεί να αναιρέσει πλήρως το… αξίωμα ότι οι πρόωρες εκλογές δεν προαναγγέλλονται) αποτελούν «εύφορη» περίοδο για την ανακοίνωση ενός τέτοιου εγχειρήματος.

Προς το παρόν θα κρατήσουμε την ευχή του Σωτ. Ησαΐα για «καλές διακοπές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet