Απολογισμός έργου από τη διοίκηση Γ. Σταθόπουλου
Πολιτική

Απολογισμός έργου από τη διοίκηση Γ. Σταθόπουλου

Λεπτομερή απολογισμό έργων και δράσεων της περιόδου 2014-2019 έκανε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019 στο δημαρχείο της πόλης.

Ο δήμαρχος ήταν πλαισιωμένος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Βλάχο, τους αντιδημάρχους Παναγιώτη Γκόνη, Μαρία Κοντοπούλου, Δημήτρη Κονταξή, Σπύρο Παπαγεωργίου, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Σωτήρη Παπαμιχαήλ και Τερψιχόρη Γκιόκα και τη δημοτική σύμβουλο, πρ. αντιδήμαρχο Ζωή Φωτεινού.

Ο κ. Γ. Σταθόπουλος ξεκίνησε την παρουσίαση έργων και δράσεων κάνοντας λόγο για «επιδίωξη και κατοχύρωση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης στην Αγία Παρασκευή με το πλήθος των εξωστρεφών δραστηριοτήτων που έγιναν στην πενταετία». Έκανε, επίσης, ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο των εργαζομένων του Δήμου όλων των Υπηρεσιών, όπως και στον ρόλο του γενικού γραμματέα, Στέφανου Κασαπίδη.

«Έχουμε ολοκληρώσει πολλά έργα», είπε χαρακτηριστικά, «έχουμε ξεκινήσει αρκετά και αφήνουμε μεγάλη παρακαταθήκη έργων για τα επόμενα χρόνια δημοπρατημένα και δρομολογημένα που θα αλλάξουν συνολικά την εικόνα του Δήμου μας με χρηματοδοτήσεις άνω των 45 εκατομμυρίων ευρώ».

Ευχαρίστησε στη συνέχεια όλους όσοι υπηρέτησαν σε θέση ευθύνης και ξεχωριστά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμο Βλάχο, και τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet