Ο Β. Ζορμπάς ψέγει την υπουργό Νίκη Κεραμέως για τον συγχρωτισμό της με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκη
Πολιτική

Ο Β. Ζορμπάς ψέγει την υπουργό Νίκη Κεραμέως για τον συγχρωτισμό της με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γ. Μυλωνάκη

Σφόδρα ενοχλημένος δείχνει ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς με την πρόσφατη επίσκεψη της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στην πόλη. Η υπουργός βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή μέσα στη Μ. Εβδομάδα, συνοδεύοντας τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη κατά την επίσκεψή του στη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου «Άγιος Νεκτάριος», προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ωφελούμενους της δομής.

«Υπάρχουν κάποιες ενέργειες πολιτικών που δεν τις αντιλαμβάνομαι, παρ’ όλο που πιστεύω ότι διαθέτω το ΜΟ IQ του γενικού πληθυσμού» αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε ο κ. Ζορμπάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB, για να προσθέσει: «Η επίσκεψη της υπουργού μας στη Στέγη Γερόντων της Αγίας Παρασκευής, παραμονές του Πάσχα, συνοδευόμενη από τον ΠΑΣΟΚΙΚΟ Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Μυλωνάκη, πραγματικά με εξέπληξε και με προβλημάτισε!!!!!».

Στην ίδια ανάρτηση, ο τέως δήμαρχος υπενθυμίζει στην υπουργό ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο ο ίδιος, όσο και πολλά στελέχη με κοινωνικό έργο στην πόλη, στάθηκαν δίπλα της… «Κυρία υπουργέ της Νέας Δημοκρατίας, στην Αγία Παρασκευή η παρατάταξή μας διαθέτει άπειρα στελέχη με κοινωνικό έργο εκτός εμού και μάλιστα που στάθηκαν δίπλα σας στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις» ήταν η χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποίησε, για να αναρωτηθεί: «Γιατί άραγε κάνατε αυτή την επιλογή;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet